Συλλογή Pride 2021 από τη Reebok και το House of Ninja

19/05/2021
από
Reebok
Reebok

Η Reebok παρουσίασε τη συλλογή της «All Types of Love» εμπνευσμένη από τα drag ballroom για το Pride 2021.

Η σειρά περιλαμβάνει νέα σχέδια παπουτσιών και ρούχων, που είναι “εμπνευσμένα από τη συμπερίληψη, τα πλακάτ διαμαρτυρίας, και την κληρονομιά των θρυλικών drag ballroom”.

Η συλλογή κυκλοφόρησε στην ιστοσελίδα της Reebok και αποτελεί μία συνεργασία με το εμβληματικό House of Ninja για την καμπάνια. Τα θρυλικά ballroom εμφανίζονται σε γραφικά για τη συλλογή στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένου ενός πρόσφατου τρέιλερ βίντεο, που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά μέσα.

Ο πρώτος πατέρας του House, ο Archie Burnett, μιλάει στο βίντεο:

«Στο ballroom είμαστε πρώτα οικογένεια και αυτό ισχύει για όλα τα άτομα. Το Voguing είναι μια αφαιρετικότητα της ζωής, είναι η απελευθέρωση. Η αγριότητα δε γεννιέται, είναι κατασκευασμένη.»

Η Reebok προσθέτει:

Reebok
Reebok

«Μία από τις πρώτες μορφές αντίστασης των ΛΟΑΤΚ+ ατόμων, τα ballroom, είναι ένα καταφύγιο, όπου εκείνα τα άτομα που είχαν αποκλειστεί για τη φυλή τους, για τη σεξουαλικότητά τους και την έκφραση του φύλου τους θα μπορούσαν να είναι οι αληθινές/οί εαυτές/οί τους».

Η εταιρεία επιβεβαιώνει, επίσης, ότι παρουσιάζει τη σημαία Progress Pride στα παπούτσια και στα ρούχα για τη φετινή συλλογή, «επειδή υποστηρίζει τη συμπερίληψη.» 

Τι μπορείτε, λοιπόν, να πάρετε από τη συλλογή Pride της Reebok το 2021; Αρχικά να πούμε ότι υπάρχει διαφορετική διαθεσιμότητα για πελάτες που παραγγέλνουν από τις Η.Π.Α. και διαφορετική τα άτομα που θα παραγγείλλουν από το Η.Β. και την Ε.Ε. Η συλλογή έχει μεγάλη ποικιλία, από μπλουζάκια, μέχρι σορτς ποδηλάτου και καλσόν, κι από παπούτσια μέχρι φούτερ.

Η Reebok θα προσφέρει επιπλέον χρήματα σε μορφή δωρεάς, ύψους 75.000 δολαρίων, για το Sylvia Rivera Law Project.




Δες και αυτό!