Αντίστροφη μέτρηση για την εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις

13/05/2021
από

Η Έλεν Ντε Τζένερις, μία από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες της Αμερικής, δήλωσε την Τετάρτη ότι θα σταματήσει την εκπομπή της το 2022, λέγοντας ότι μετά από «19 χρόνια ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι διαφορετικό».

Μιλώντας στον κοινό της, η 63χρονη Ντε Τζένερις υποστήριξε πως η εκπομπή ήταν «η μεγαλύτερη εμπειρία της ζωής μου» και ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για τη στήριξη. Τόνισε όμως ότι πρέπει «να κάνει ένα διάλειμμα».

«Το ένστικτό μου λέει ότι ήρθε η ώρα. Ως κωμικός, πάντα καταλάβαινα τη σημασία του συγχρονισμού», είπε.

«Πρόσφατα, είδα ένα όνειρο ότι ένα πουλί, ένα όμορφο πουλί με έντονα κόκκινα φτερά, ήρθε στο παράθυρο μου και ψιθύρισε: “μπορείς ακόμα να κάνεις πράγματα στο Netflix”. Αυτό ήταν το σημάδι που έψαχνα».

Το “The Ellen DeGeneres Show” έχει κερδίσει περισσότερα από 60 βραβεία Emmy.

Ωστόσο, το κοινό έχει μειωθεί τους τελευταίους έξι μήνες, μετά από καταγγελίες για τοξικό περιβάλλον εργασίας στα παρασκήνια. Τρεις κορυφαίοι παραγωγοί αποχώρησαν από την παραγωγή το 2020 με την Ντε Τζένερις να ζητά συγγνώμη και να υπόσχεται «ένα νέο κεφάλαιο».

Μιλώντας στο The Hollywood Reporter την Τετάρτη, υποστήριξε ότι οι δημόσιες επιθέσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου «με κατέστρεψαν» αλλά δεν επηρέασαν την απόφασή της να τερματίσει την εκπομπή. Αυτή η επιλογή, είπε, έγινε όταν παρατάθηκε το συμβόλαιό της για τρία χρόνια το 2019.

Η Ντε Τζένερις ξεκίνησε την καριέρα της στην stand-up κωμωδία στη Νέα Ορλεάνη πριν “μετακομίσει” στην τηλεόραση, ως πρωταγωνίστρια στη σειρά «Ellen» στα μέσα της δεκαετίας του 1990.

Το 1997, τόσο αυτή όσο και ο τηλεοπτικός της χαρακτήρας έκαναν coming out ως λεσβίες. Το “Ellen” ακυρώθηκε ένα χρόνο αργότερα, αλλά η Ντε Τζένερις επέστρεψε στην τηλεόραση το 2003 με καθημερινή εκπομπή.




Δες και αυτό!