Η πρώτη συνάντηση “Εγώ + ο HIV” στη Θεσσαλονίκη , ειναι πλέον πραγματικότητα.

02/02/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου ,στο Ξενοδοχείο Πάρκ της Θεσσαλονίκης με πρωτοβουλία της Θετικής Φωνής και τη σύμπραξη της δικής μας Be Positive και του «Κέντρου Ζωής» έγινε η πρώτη συνάντηση του «Εγώ + ο HIV» στη Βόρεια Ελλάδα.

 Η Θεσσαλονίκη οπως πάντα φιλόξενη και με εκπλήξεις.

Οι επιφυλάξεις των πρώτων ημερών ,οταν ανακοινώθηκε η συνάντηση, εγιναν τη Δευτέρα ,αθρόα συμμετοχή , ενα ζεστό κλίμα και πολλά χαμόγελα και αγκαλιές.

Δυό μηνύματα απο το φόρουμ (hiv.humanism.gr) δίνουν την εικόνα της συνάντησης:

 «Προτού γινει η συναντηση δεν ειχα αποφασισει αν θα πάω. Ο πρώτος καφές με εκανε να αισθανθω αμεσως ανετα και φυσικα ουτε καν το σκεφτηκα μετά για την επομενη μερα τη Δευτέρα στην ομιλία. Πέρασα ισως το πιο ομορφο διημερο μετα απο τοτε που εμαθα για το HIV. Απλά χάσατε οσοι δεν ήρθατε! Η ομορφια των συναισθηματων με κανει να αδημονω για τη επομένη συνάντηση. Ο βορράς σας στελνει την αγαπη του!» Αρης. 

«Ευτυχώς που η ζωή συνεχίζει να είναι γεμάτη εκπλήξεις και ακόμα πιο ευτυχές που αυτή η έκπληξη ήταν ευχάριστη.
Η “Θετική Φωνή” ήρθε στην πόλη μας και έδωσε ένα δυνατό παρών. Η αποδοχή ήταν πολύ μεγαλύτερη από αυτή που περίμενα. Γνώρισα κόσμο από Έβρο, Κοζάνη,Σέρρες,Λάρισα,Δράμα,Ιωάννινα.
Προτού γίνει η συνάντηση βγήκαμε πρώτα για ένα καφέ, μετά ο καφές έγινε δεύτερος και γίναμε περισσότεροι. Μετά πήγαμε και για φαγητό και μετά και για πότο. Την επομένη έγινε η συνάντηση στο ξενοδοχείο. Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από όλα όσα είπαμε και προσωπικά ευχαριστώ τον κύριο Κολλάρα που μας έκανε τη τιμή να συζητήσει και να απαντήσει σε πολλά θέματα που είναι λίγο δύσκολο να συζητήσεις όταν πας στην ΜΕΛ….
Η συνάντησή ήταν να κρατήσει 3 ώρες και τελικά το τραβήξαμε μια ώρα ακόμα.
 Η Θετική Φωνή υποσχέθηκε να επιστρέψει ξανά με εκπλήξεις το καλοκαίρι…σιγά μην περιμένω,θα έρθω να σας βρω εγώ στην Αθηνά. Σας ευχαριστώ όλους, κρατήστε το ζωντανό όλο αυτό σας παρακαλώ.Καλό δρόμο να έχετε στην επιστροφή και θα τα πούμε ξανά. Και σύντομα έτσι;» Γιώργος.

 Το Antivirus εχοντας σαν βασική του προτεραιότητα θέματα σεξουαλικής υγείας, της στήριξης των οροθετικών και καταπολέμησης του στίγματος απο οπου και αν προέρχεται, θα στηρίζει πάντα τέτοιες δράσεις.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!