Στο αυτόφωρο ο 22χρονος που παρενόχλησε κοπέλα στη Νέα Σμύρνη – Δικογραφία και για κακούργημα

10/05/2021
από
EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Στο εδώλιο του Μονομελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου οδηγείται σήμερα ο 22χρονος που παρενόχλησε νεαρή κοπέλα στη Νέα Σμύρνη, μετά την τριήμερη προθεσμία που ζήτησε και έλαβε από το δικαστήριο. Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή.

Ο νεαρός συνελήφθη την Πέμπτη μετά την καταγγελία της κοπέλας, την οποία ακολούθησε, έχοντας σε κοινή θέα τα γεννητικά του όργανα, καθώς εκείνη έμπαινε στην πολυκατοικία που διαμένει. Η νεαρή δημοσιοποίησε βίντεο στα social media από κάμερα ασφαλείας της πολυκατοικίας και έτσι οι αστυνομικές αρχές τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Στη συνέχεια, βέβαια, έγιναν κι άλλες καταγγελίες εναντίον του από άλλα θύματά του που τον αναγνώρισαν.

Όπως έγινε γνωστό, εμπλέκεται σε τρεις παρόμοιες περιπτώσεις που σημειώθηκαν σε Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο και Ακρόπολη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο περιπτώσεις τον Αύγουστο, η μία στο Π. Φάληρο σε βάρος 24χρονης και η άλλη στην Ακρόπολη σε 22χρονη. Η τρίτη υπόθεση αφορά σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας εις βάρους 28χρονης στη Νέα Σμύρνη, τον Σεπτέμβριο 2020. Και οι τρεις γυναίκες τον αναγνώρισαν.

Σύμφωνα ωστόσο με ρεπορτάζ της Realnews, εις βάρος του φοιτητή έχει σχηματιστεί δικογραφία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και για το κακούργημα της απόπειρας βιασμού. Θύμα του φέρεται να είναι μία 22χρονη που καταγγέλλει ότι της επιτέθηκε στις 6 Αυγούστου του 2020.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, εκείνη την ημέρα λίγο μετά τα μεσάνυχτα κι ενώ βρισκόταν έξω από την κατοικία της, έχοντας βγάλει τα κλειδιά για να μπει μέσα, δέχθηκε επίθεση από κάποιον άγνωστο που προσπάθησε να της κατεβάσει το σορτσάκι.

Την έπιασε από τον λαιμό, της έκλεισε το στόμα και επιχείρησε να την βάλει μέσα στην είσοδο, για να συνεχίσει την κακοποίηση. Η κοπέλα πάλεψε με τον δράστη και πάνω στην πάλη του κατέβασε την μάσκα.

Εκείνος τρόμαξε , προφανώς γιατί αποκαλύφθηκε το πρόσωπό του, και τράπηκε σε φυγή. Η κοπέλα αμέσως κατήγγειλε στο Α.Τ Ακροπόλεως το περιστατικό και σχηματίστηκε δικογραφία κατά αγνώστων δραστών.

Μετά το περιστατικό της Νέας Σμύρνης και όσα δημοσιοποιήθηκαν για τον κατηγορούμενο, η 22χρονη αναγνώρισε στο πρόσωπό του τον νεαρό άνδρα που της είχε επιτεθεί τον περασμένο Αύγουστο. Η συγκεκριμένη δικογραφία βρίσκεται στον Εισαγγελέα, με διερευνώμενο αδίκημα την απόπειρα βιασμού που είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.




Δες και αυτό!