George Clooney: Η ισότητα στον γάμο δεν είναι μακριά

14/01/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Σε συνέντευξή του στο δημοσιογράφο του E!, Marc Malkin, ο Τζορτζ Κλούνεϊ ανέφερε πως είναι θέμα χρόνου η ισότητα στο γάμο, να ισχύσει σε όλη την αμερικάνικη επικράτεια.

“O κόσμος αλλάζει. Ο περισσότερος κόσμος δεν έχει πια πρόβλημα και θεωρώ πως είναι θέμα χρόνου η ισοτιμία στο γάμο να ισχύει σε όλη την Αμερική. Πιστεύω πως οι νεότεροι το ακούν και σκέφτονται πως δεν τους νοιάζει.
Είναι μέρος της ατζέντας κοινωνικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Όταν στο παρελθόν, οι νέοι βγήκαν στο δρόμο, τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν. Νομίζω πως είναι το τελευταίο βήμα μιας ανάλογης κοινωνικής διαμαρτυρίας.”

Ο Κλούνεϊ θα υποδυθεί σύντομα τον David Boies, δικηγόρο υπεράσπισης σε θέματα ισότητας γάμου, στη θεατρική παράσταση “8” που θα ανέβει για μια μόνο φορά, στο Λος Άντζελες. Το σενάριο είναι του Ντάστιν Λανς Μπλακ (“Milk”, “J. Edgar”), βασισμένο στα πρακτικά της δίκης Prop 8.

Η παράσταση θα ανέβει στις 3 Μαρτίου, σε σκηνοθεσία Ρομπ Ράινερ (“A Few Good Men”, “When Harry Met Sally”)

Ο Κλούνεϊ είναι επίσης υποψήφιος για 2 Χρυσές Σφαίρες στην αυριανή απονομή, για την ερμηνεία του στην ταινία του Αλεξάντερ Πέιν, Οι Απόγονοι και για τη σκηνοθεσία της ταινίας του, “Αι Ειδοί του Μαρτίου”.

Για την ίδια ταινία μοιράζεται με τους συνεργάτες του, υποψηφιότητες στις κατηγορίες σεναρίου και καλύτερης ταινίας, στην Κατηγορία Δράμα.

Τo The Ides of March προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Φθινόπωρο, ενώ Οι Απόγονοι ξεκινούν να προβάλλονται στις ελληνικές αίθουσες στις 26 Ιανουαρίου.




Δες και αυτό!