Ο Ryan Murphy ανακοίνωσε τον τίτλο της 10ης σεζόν του «American Horror Story»

22/03/2021
από
American Horror Story 10th season
American Horror Story 10th season

Την περασμένη Πέμπτη, ο Ryan Murphy ανακοίνωσε μέσω του Instagram το όνομα της επερχόμενης 10ης σεζόν της εμβληματικής σειράς «American Horror Story» με ένα… story. Και το όνομα αυτής «Double Feature» κι εμείς απλά δεν μπορούμε να περιμένουμε για να την παρακολουθήσουμε, βράδυ και με σβηστά τα φώτα!

Στις ιστορίες του στο Instagram, ο Murphy δημοσίευσε ακόμη ένα βίντεο από κύματα που σκάνε πάνω σε μία μαύρη παραλία, εξηγώντας ότι η νέα σεζόν θα περιλαμβάνει «δύο τρομακτικές ιστορίες σε μία σεζόν, μία από τη θάλασσα και μία από την άμμο.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan Murphy (@mrrpmurphy)

Ο τίτλος προφανώς κλείνει το μάτι στο κλασσικό «Rocky Horror Picture Show», το οποίο ανοίγει με το τραγούδι «Science Fiction/Double Feature.»

Για την επερχόμενη σεζόν αυτά που γνωρίζουμε είναι ότι η Leslie Grossman επιστρέφει. Έχουμε δει μια φωτογραφία της με τον Macauly Culkin, αγκαλιά σε χειμερινά παλτά σε μια παραλία.

Όταν ο Murphy πλησίασε τον Culkin με την ιδέα να ενταχθεί στο καστ, είπε ότι τον έπεισε περιγράφοντας τον χαρακτήρα του Culkin ως «πολύ, πολύ παράφρων ρόλος» και λέγοντας ότι θα έχει «τρελό ερωτικό σεξ με την Kathy Bates».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan Murphy (@mrrpmurphy)

Ο Murphy ανακοίνωσε το μεγαλύτερο μέρος του καστ τον Φεβρουάριο σε ένα βίντεο με το “Summertime” του Orville Peck να παίζει. Εκτός από τους Grossman και Culkin, το καστ περιλαμβάνει τις/τους Sarah Paulson, Evan Peters, Kathy Bates, Lily Rabe, Billie Lourd, Finn Whittrock, Adina Porter και Angelica Ross.

Τέλος, έχουμε μερικές υποψήφιες για τα κακά τέρατα αυτής της σεζόν. Πρόκειται για χλωμές, ψηλές φιγούρες ντυμένες με μαύρους μανδύες που περπατούν σε έναν κατοικημένο δρόμο τη νύχτα. Προφανώς, πολλές σεζόν είχαν πολλά διαφορετικά τέρατα, οπότε είναι πιθανό να μην έχουμε δει όλα όσα πρέπει να φοβόμαστε ακόμη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan Murphy (@mrrpmurphy)

Εκτός από αυτό, έχουμε δει μια εικόνα ενός χλωμού, βρώμικου και μελανιασμένου χεριού που ανεβαίνει από το νερό με τη φράση «τα πράγματα αρχίζουν να ξεπλένονται στην ακτή…» Έχουμε δει μια εικόνα ενός ανοιχτού στόματος γεμάτου αιχμηρά δόντια με ένα τατουάζ στη γλώσσα.

Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε τις δύο ιστορίες τρόμου που μας επιφύλαξε ο Murphy γι’ αυτή τη σεζόν.

#AHSDoubleFeature #AHS10 #AHS




Δες και αυτό!