Πεκίνο: Άγριο μπούλινγκ σε γκέι έφηβο | Τον υποχρέωναν σε αυνανισμό

16/03/2021
από
μπούλινγκ

Ένας γκέι έφηβος από το Πεκίνο της Κίνας, είπε στους καθηγητές του γυμνασίου του για το καθημερινό μαρτύριο που αντιμετώπιζε από νεαρούς νταήδες συμμαθητές του. Οι καθηγητές του είπαν ή να το ανεχτεί, ή να το εγκαταλείψει το σχολείο.

Ο μαθητής (το όνομα του οποίου δεν έχει δωθεί στη δημοσιότητα) του Σχολείου Water Conservancy του Πεκίνου εξήγησε πώς οι νταήδες του σχολείου τον ανάγκαζαν να παρακολουθεί πορνογραφικά βίντεο, να μένει γυμνός ενώ τον μαγνητοσκοπούσαν, και ψέκαζαν με απωθητικό κουνουπιών τα γεννητικά του όργανα.

Όταν ο 16χρονος ανέφερε την κακοποίηση στους υπαλλήλους του σχολείου στα τέλη του περασμένου έτους, απάντησαν με αδιαφορία, υποστήριξε.

Αντ ‘αυτού, του ζήτησαν να είναι πιο «ανεκτικός» με τους μπούλιδες, σύμφωνα με το Sixth Tone.

«Δεν είναι γελοίο;» έγραψε ο μαθητής σε μήνυμά του, προς έναν εκπαιδευτικό. «Το πιο λυπηρό είναι ότι απλά θέλετε να το ανεχτώ».

Ως αποτέλεσμα του εκφοβισμού, διαγνώστηκε με κατάθλιψη τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους.

Η κακοποίηση που υπέφερε ο μαθητής κυμαινόταν από συμμαθητές που τον ανάγκασαν να αυνανιστεί, ενώ τον μαγνητοσκόπησαν, μέχρι κλοπή των προσωπικών του αντικειμένων.

Ένας συμμαθητής του τον απειλούσε ότι θα τον δείρει κάθε μέρα. Άλλοι, τον εξευτέλιζαν με το να τον γδύνουν, και με το να παίρνουν τα ρούχα του, όταν έφτανε στο σχολείο.

Οι νεαροί νταήδες τον έβριζαν, αποκαλώντας τον «αηδιαστικό», ενώ μερικοί μοιράζονταν ακόμη και πλάνα ως προς το πώς θα τον κακοποιήσουν την επόμενη μέρα σε μια ομαδική συνομιλία μεταξύ τους.

Οι καθηγητές του, εν τω μεταξύ, ήταν «τυφλοί» για την κακοποίηση που υπέστη ο έφηβος.

Σε ένα μήνυμα προς έναν καθηγητή, ο νεαρός ρώτησε πως πρέπει να ανταποκριθούν στην «επιβλαβή συμπεριφορά».

«Τα παρατάω», έγραψε, ισχυριζόμενος ότι ο εκπαιδευτικός του είπε, ότι οι μπούλιδες είναι «απλά παιδιά, συμμαθητές του, εδώ και πέντε χρόνια».

Ο καθηγητής, ωστόσο, λέγεται ότι του είπε, πως εάν αισθανόταν ανίκανος να τα καταφέρει στα επόμενα χρόνια του σχολείου του, θα έπρεπε να εγκαταλείψει το σχολείο εντελώς. «Έχεις το δικαίωμα να επιλέξεις», του είπε σύμφωνα με πληροφορίες.

Ένας εκπρόσωπος του σχολείου του Πεκίνου δήλωσε στο Sixth Tone, ότι οι διαχειριστές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τον εκφοβισμό. Δεν επιβεβαίωσαν ούτε αρνήθηκαν τους ισχυρισμούς του μαθητή.

Οκτώ από τους νεαρούς νταήδες τιμωρήθηκαν, να γράφουν αποσπάσματα από τον κώδικα συμπεριφοράς του σχολείου κάθε εβδομάδα για ένα μήνα.




Δες και αυτό!