10+1 γκέι travel instagrammers που πρέπει να ακολουθήσεις

Λατρεύεις την περιπλάνηση αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις; Αφέσου στα χέρια έντεκα ταξιδιωτικών λογαριασμών του Instagram που θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις ποιος θα είναι ο επόμενος προορισμός σου.

Ευτυχώς για εμάς, υπάρχουν πάρα πολλοί λογαριασμοί στα social media που προβάλλουν τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, από γκέι νομάδες μέχρι οικογένειες που μοιράζονται στιγμές από την καθημερινότητά τους, ακτιβιστές, μοντέλα, drag queens κ.ά. Στους έντεκα αυτούς λογαριασμούς, λοιπόν, πρόκειται για ταξιδιώτες, επαγγελματίες και μη, που σκοπός τους είναι να προβάλουν τη ΛΟΑΤΚΙ+ κουλτούρα αμέτρητων ταξιδιωτικών προορισμών. Είτε ψάχνεις πού θα είναι το επόμενο σου ταξίδι ή απλά απολαμβάνεις όσο εγώ να χαζεύεις τις απίστευτες φωτογραφίες τους και τα μέρη που επισκέπτονται, μη διστάσεις να τους ακολουθήσεις!

Εδώ είναι οι 10 συν 1 λογαριασμοί που πρέπει να ακολουθήσεις:

@thetravellinggays

Ο Doug και ο Sanjay είναι ένα παντρεμένο γκέι ζευγάρι από το Ηνωμένο Βασίλειο, που μας μεταφέρει σε όλο τον κόσμο με τις αξιολάτρευτες και σούπερ ρομαντικές φωτογραφίες του.

@kitwilliamson

https://www.instagram.com/p/CLcZAe_lYWe/

Ο ηθοποιός Κιτ Ουίλιαμσον έχει ακολουθήσει ένα travel lifestyle τα τελευταία χρόνια. Γνωστός για τον ρόλο του στο Mad Men και για τον τύπο πίσω από τη δημοφιλή γκέι διαδικτυακή σειρά EastSiders (αξίζει να τη δεις στο Netflix), ταξιδεύει στον κόσμο με τον σύζυγό του John Halbach, ο οποίος επίσης είναι ηθοποιός και συμπρωταγωνιστής του στο EastSiders.

@michaelandmatt

Ο Μάικλ και ο Ματτ είναι ένα πολύ χαριτωμένο γκέι ζευγάρι από το Όρεγκον που λατρεύει να μοιράζεται στιγμές από τα ταξίδια του αλλά και από την καθημερινή του ζωή στο Πόρτλαντ. Όταν δεν ταξιδεύουν, ο Μάικλ εργάζεται ως οδοντίατρος πλήρους απασχόλησης και ο Ματτ είναι μαθητής νοσηλευτικής, καθώς και ανεξάρτητος φωτογράφος και συγγραφέας.

@mrdavidduran

Ο Ντέιβιντ Ντουράν είναι ένας βραβευμένος ταξιδιωτικός συγγραφέας που επικεντρώνεται σε προορισμούς και ταξίδια πολυτελείας, καθώς και σε εστίαση, διαμονή και αεροπορικές εταιρείες. Συμβάλλει με τη γραφή του σε περιοδικά και εφημερίδες όπως: Travel + Leisure, New York Post, Country Living, Jetsetter, Fodor’s, Islands, Destination Weddings & Honeymoons και Huffington Post Travel. Επιπλέον, έχει γράψει για σχεδόν κάθε μεγάλο μέσο της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας στις ΗΠΑ, καθώς και αρκετές άλλες σε διεθνές επίπεδο. Ο Ντέιβιντ είναι επίσης εθνικά αναγνωρισμένος υποστηρικτής και συγγραφέας του HIV και συμβάλλει σε δημοσιεύσεις με επίκεντρο τον HIV, συμπεριλαμβανομένων των POZ, Plus, Positively Aware και The Body.

@nomadicboys

Πολλοί από τους δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram για γκέι ταξίδια έχουν δημιουργηθεί από ζευγάρια. Ένα ακόμα παράδειγμα είναι ο Ελληνοβρετανός Stefan (aka Στέφανος) με τον Γάλλο σύζυγό του Sebastien. Πέρα από τα ταξίδια τους, μας δίνουν και πολλά inside stories της όμορφης σχέσης τους.

@thegaytraveler

Ταξιδιωτικός συντάκτης που λατρεύει το καλό φαγητό και το ποτό, ο Troy Petenbrink αυτή την περίοδο γράφει στα: National Geographic, Newsweek, Mens Life DC και FOX 5 DC.

@twobadtourists

Άλλη μια περιπέτεια σε περιμένει, αν ακολουθήσεις αυτόν εδώ τον λογαριασμό. Ο Auston Matta και ο πρώην σύζυγός του (νυν καλύτερός του φίλος) γνωρίζουν πολλά για τα ταξίδια και τον ΛΟΑΤΚΙ+ τουρισμό, και το Instagram τους είναι ένα αρκετά ελκυστικό storyboard των ταξιδιών τους.

@asianmapleleaf

Επαγγελματίας ταξιδιώτης και περήφανος Ασιάτης, ο Barry έχει μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες που θα βρεις στο Instagram. Μαζί με τον σύντροφό του, Teraj, όπως δηλώνει στο προφίλ του, προωθούν τη διαφορετικότητα.

@oriolpamies

Ο Oriol είναι Ισπανός travel influencer, ακτιβιστής και διευθύνων σύμβουλος του ταξιδιωτικού γραφείου Queer Destinations. Στο προφίλ του δημοσιεύει συναρπαστικές φωτογραφίες, πολλές και με τον σύντροφό του. Είναι ισχυρός υποστηρικτής της Παγκόσμιας Ημέρας Coming Out, που γιορτάζεται στις 11 Οκτωβρίου, και έχει δημοσιεύσει ένα βιβλίο στα ισπανικά για το δικό του coming out, με τίτλο “Ahora que ya lo saves”.

@coupleofmen

Το βραβευμένο, γερμανο-ολλανδικό γκέι ζευγάρι Karl και Daan εξερευνά τον κόσμο, έναν προορισμό κάθε φορά. Τελευταίος προορισμός τους ήταν το Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας πριν αρκετούς μήνες, αλλά δεν χορταίνουμε να βλέπουμε τις φωτογραφίες τους από την πόλη όπου ζούνε μόνιμα, το Άμστερνταμ.

@raviroundtheworld

 

Ο γκέι ταξιδιωτικός vlogger Ravi Roth έχει ταξιδέψει σε 31 χώρες μέχρι στιγμής και αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι το χιούμορ του και η όρεξη που έχει για ζωή.

Γράφει ο Γιώργος Βιτωράτος
Travel Editor / FollowGeorge.gr

Γιώργος Βιτωράτος

Είμαι Air Host & Travel Editor και όπως καταλαβαίνετε το μεγαλύτερό μου πάθος είναι τα ταξίδια. Μέσα από τα ταξιδιωτικά μου άρθρα έχω σκοπό να σας ταξιδέψω σε κάθε γωνιά του πλανήτη αλλά και να προτείνω άπειρες, κουήρ και μη, επιλογές για το επόμενο σας ταξίδι. Θα με βρείτε πίσω από το FollowGeorge.gr όπου μοιράζομαι εμπειρίες από τα ταξίδια μου είτε πίσω από την επικοινωνία καλλιτεχνών και εκδηλώσεων. Για απορίες και περαιτέρω σχόλια σας περιμένω στο [email protected] Μέχρι τότε... see you in the sky!




Δες και αυτό!