Οι “Bratz” κούκλες τιμούν τη SOPHIE για την ημέρα της γυναίκας

09/03/2021
από

Οι διάσημες κούκλες “Bratz” γιόρτασαν την κληρονομιά της τρανς καλλιτέχνιδας SOPHIE με τον πιο συγκινητικό τρόπο στο Instagram!

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας και του Μήνα Ιστορίας των Γυναικών, οι Bratz αποτίουν φόρο τιμής σε ορισμένες αξιοσημείωτες γυναίκες, επισημαίνοντας τη ζωή τους και τα μεγάλα επιτεύγματά τους, και η πρώτη γυναίκα που αναφέρουν δεν είναι άλλη από τη SOPHIE!

“Ευτυχισμένη Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Ελάτε μαζί μας αυτόν τον μήνα, καθώς γιορτάζουμε εκείνες που μας εμπνέουν επισημαίνοντας τη ζωή τους και τις σημαντικές στιγμές της σταδιοδρομίας τους“, έγραψε ο επίσημος λογαριασμός στη λεζάντα της ανάρτησής τους, η οποία περιελάμβανε μια όμορφη, Bratz-ified δημιουργία του εξωφύλλου του στούντιο άλμπουμ της SOPHIE το 2018.

https://www.instagram.com/p/CMKk_bBpI3e/

“Αυτό έχει τόσο νόημα. Μόλις οργανώσαμε έναν έρανο προς τιμήν της SOPHIE για να χρηματοδοτήσουμε περισσότερους τρανς οργανισμούς. Ευχαριστούμε για αυτήν την ορατότητα”, σχολίασε ένας χρήστης.

“Αυτό είναι τόσο όμορφο! Μου λείπει τόσο πολύ η Sophie”, έγραψε ένας άλλος.

Η Sophie υπήρξε μία από τις σημαντικότερες καλλιτέχνιδες της τελευταίας δεκαετίας και μία από τις πιο επιδραστικές μουσικούς του 21ου αιώνα. Η τρανς DJ και μουσικός παραγωγός από την Σκωτία, πέθανε στις 30/1 στην Αθήνα μετά από ένα ξαφνικό ατύχημα.

Το γραφείο τύπου της ανέφερε πως πέθανε μετά από ένα “ξαφνικό ατύχημα”, ενώ σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την δισκογραφική εταιρεία της στο Ηνωμένο Βασίλειο Transgressive, η Sophie ανέβηκε κάπου για να δει την πανσέληνο, γλίστρησε και έπεσε, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Μετά την ανακοίνωση του θανάτου της, αρκετά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας αποχαιρέτησαν τη Sophie μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media.




Δες και αυτό!