Ο γιος της Sade ανακοίνωσε την ημερομηνία του γάμου του

08/03/2021
από
Izaak Theo Adu, Sade, τρανς

Ο Izaak Theo Adu, ο τρανς γιος της θρυλικής φωνής της soul μουσικής, Sade, ανακοίνωσε την ημερομηνία για τον γάμο του, με την αρραβωνιαστικιά του, Emily Shakeshaft, με μια σειρά από ρομαντικές φωτογραφίες.

Η Emily, είναι κομμώτρια, μοιράστηκε όμορφες φωτογραφίες και των δύο τους, σε μια απομονωμένη παραλία στο Μεξικό, όπου το ζευγάρια κρατιέται αγκαλιά και ανταλλάσσει ένα φιλί κάτω από τον ήλιο.

Στη λεζάντα, αποκάλυψε μερικά συναρπαστικά νέα:

«Παντρευόμαστε σε έξι εβδομάδες!!!!!»

Αργότερα μοιράστηκε μια άλλη φωτογραφία, δείχνοντας στο ζευγάρι να επισκέπτεται μια υποβρύχια σπηλιά:

«Η γη είναι τόσο όμορφη και έχει τόσο μαγικά μέρη για να την εξερευνήσουμε… Είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να εξερευνήσω το μεγαλείο αυτού του πλανήτη μαζί σου».

Το ζευγάρι έχει αρραβωνιαστεί από τον Μάιο του περασμένου έτους, και μοιράστηκε τα νέα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον Izaak να γράφει τότε:

«Για το υπόλοιπο της ζωής μου… παίρνω το να γελάω μαζί σου, να κλαίω μαζί σου, να μεγαλώνω μαζί σου, να σε φιλάω, να σε αγκαλιάζω, να σε αγαπώ. Σε κρατάω κάθε βράδυ γνωρίζοντας ότι θα ξυπνάω κάθε πρωί και θα βλέπω το όμορφο πρόσωπό σου. Ευχαριστώ που μου έδειξες την καρδιά και την ψυχή σου και μου επέτρεψες να τα προστατεύσω σε αυτήν τη ζωή. Το πιο αγνό φως, το φεγγάρι μου.»

Ο Izaak Adu έκανε coming out ως τρανς άτομο δημόσια το 2016, πάλι μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ενώ ανάρρωνε από την επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου, μοιράστηκε: «Αυτή η διαδικασία είναι κουραστική, επώδυνη, συναισθηματικά εξαντλητική, σωματικά εξάντληση, άβολη.

«Αναρωτιέμαι συχνά: «Γιατί πρέπει να υπομείνω αυτό, για να είμαι αυτός που είμαι; »Αλλά στο τέλος της ημέρας αυτό είναι το μονοπάτι που σχεδιάστηκε για μένα και θα το περπατήσω μέχρι το τέλος.»

Ο γιος της Sade της στέλνει το πιο τρυφερό μήνυμα μετά τη φυλομετάβασή του




Δες και αυτό!