Το Grindr αποκτά τη δική του τηλεοπτική σειρά: Το Bridesman

05/03/2021
από
grindr
grindr

Η εφαρμογή γνωριμιών Grindr παρουσιάζει τη δική της πρωτότυπη τηλεοπτική σειρά με σενάριο, η οποία πρόκειται να προβληθεί αυτό το φθινόπωρο.

Το Bridesman θα είναι μια νέα κωμική σειρά, που θα ακολουθεί έναν γκέι παράνυφο, καθώς υπονομεύει το γάμο του καλύτερου φίλου του. Κάθε επεισόδιο θα διαρκεί περίπου έξι έως 10 λεπτά και θα είναι διαθέσιμο στο YouTube, καθώς και στην εφαρμογή Grindr.

Η Deadline ανέφερε ότι η σειρά δημιουργήθηκε από τον John Onieal και θα πρωταγωνιστήσουν οι κωμικοί του 2 Broke Girls ’, Jimmy Fowlie, Sydnee Washington (Comedy Central’s Up Next Showcase) και Shannon Devido (Difficult People, The Nightly Show with Larry Wilmore).

Οι Liva Pierce, Calvin Seabrooks, Benito Skinner και Kim Petras θα εμφανιστούν ως φιλοξενούμενα πρόσωπα στη σειρά.

Ο Alex Black, διευθυντής μάρκετινγκ για το Grindr, δήλωσε ότι η σειρά είναι “ειδικά σχεδιασμένη” για την κοινότητα του Grindr, επειδή είναι “έξυπνη, κουήρ, campy και διαθέτει έντονα σχόλια για το γκέι dating.” 

«Είμαστε τόσο περήφανοι που προσφέρουμε μερικά από τα καλύτερα ταλέντα στην κουήρ κοινότητα, ενώ συνεχίζουμε να βρίσκουμε νέους και δημιουργικούς τρόπους για να συνδέσουμε τους χρήστες μας», πρόσθεσε.

Ο σκηνοθέτης Julian Buchan χαρακτήρισε το Bridesman ως «genre-bending, απίστευτα χαζό, απίστευτα έξυπνο» και «κωμωδία-αστραπή» ενώ δηλώνει «ενθουσιασμένος που δημιουργεί αυτή τη σειρά, με ένα καστ και ομάδα συνεργατών, που είναι τόσο μοναδικά αστεία όσο είναι ποικιλόμορφή.»

Ο Fowlie μοιράστηκε στο Twitter ότι το να είσαι ο «πρωταγωνιστής μιας σειράς» που μπορεί να δει κάποιο άτομα σε μια εφαρμογή για σεξ είναι «ατυχές για εμένα» προσθέτοντας: «Φαντάσου να κάνω λήψη του Grindr στο droid του μπαμπά μου, ώστε να μπορέσει να παρακολουθήσει το πιλοτικό επεισόδιο.» 

Το Bridesman είναι η πρώτη σειρά του Grindr με περιεχόμενο σεναρίου, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε κάτι τέτοιο σε εφαρμογές γνωριμιών.

Το 2019, το Tinder κυκλοφόρησε μια μετα-αποκαλυπτική μίνι σειρά με διαδραστικά στοιχεία που ονομαζόταν Swipe Right.

Την ίδια χρονιά το Scruff, μια άλλη ΛΟΑΤΚΙ+ εφαρμογή γνωριμιών, δημιούργησε μία live εκπομπή κουίζ. Το Verge ανέφερε ότι το Hosting προσέφερε μια τιμή για κάθε παιχνίδι και οι συμμετέχοντες μπορούσαν να αναζητήσουν ποιο άλλο άτομο έπαιζε το παιχνίδι, για να κάνουν μια διασύνδεση.

Η Deadline ανέφερε ότι η παραγωγή στο Bridesman πρόκειται να ξεκινήσει αυτόν τον μήνα και θα προβληθεί το φθινόπωρο του 2021.




Δες και αυτό!