Αστυνομικοί συλλαμβάνουν γκέι ζευγάρι και ο κόσμος διαμαρτύρεται

28/02/2021

Ένα φιλί στην παραλία Τουλούμ στο Μεξικό, οδήγησε στη σύλληψη ενός γκέι ζευγαριού, αλλά οι παριστάμενοι πήραν το μέρος του.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η τοπική αστυνομία πήγε στην παραλία και ισχυρίστηκε ότι κάποιος την κάλεσε επειδή οι δύο άνδρες, οι οποίοι είναι από τον Καναδά και παραθέριζαν, φιλιόντουσαν μπροστά στον κόσμο.

Στο βίντεο το οποίο τράβηξε μια ακτιβίστρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα έχει αποτυπωθεί η στιγμή κατά την οποία οι αστυνομικοί βάζουν χειροπέδες στους άνδρες.

Ωστόσο, οι παριστάμενοι διαμαρτύρονται πολύ έντονα και φωνάζουν στους αστυνομικούς «όχι, όχι» και σε ένδειξη συμπαράστασης φωνάζουν «είμαι κι εγώ γκέι»!

https://www.facebook.com/watch/?v=862463917645447

Τελικά, οι άνδρες αφέθησαν ελεύθεροι.

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!