Ο Chiel αποκλειστικά στο antivirus

30/01/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Στο τεύχος 36 έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε το αγαπημένο μας top model, Chiel.

Η φωτογράφιση έγινε στην Ολλανδία, από όπου και κατάγεται το ανερχόμενο top model με φωτογράφο τον John Brooks και αποτελεί την πρώτη παραγωγή του antivirus εκτός Ελλάδος.

Το τμήμα μόδας του περιοδικού είναι πολύ περύφανο που φιλοξενεί τον Chiel στις σελίδες του περιοδικού μας, μιας και η φωτογράφιση για το antivirus αποτελεί την πρώτη φωτογράφιση για ελληνικό περιοδικό που κάνει ο Chiel. 

OChiel ξεκίνησε δυναμικά την διεθνή καριέρα του με την συμμετοχή του σε διεθνή διαγωνισμό του οίκου Calvin Klein και από εκείνη την ημέρα έχει γίνει το αγαπημένο μοντέλο πολλών σχεδιαστών και μεγάλων εταιρειών.

Παράλληλα, να σας ενημερώσουμε οτι η ομάδα του τμήματος μόδας μεγαλώνει και ετοιμάζει πολλά νέα πράγματα για τα επόμενα τεύχη. Και όπως πάντα, περιμένουμε τις προτάσεις και τα σχόλια σας.

To τμήμα μόδας του antivirus διατηρεί και σελίδα στο facebookόπου σας περιμένουμε.

Περισσότερες φωτογραφίες στο τεύχος που κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα.

Στο τεύχος 36 του περιοδικού μας που κυκλοφορει την ερχόμενη εβδομάδα!

Σε αυτό το τεύχος μιλήσαμε με την Ευα Κουμαριανού, πήγαμε στις Κούκλες – τα καλύτερα drag show της χώρας- και γράψαμε για την drag culture και πως είναι συνδεδεμένη με τη gay ζωή παγκοσμίως.Μιλήσαμε όμως και με την Αλέξια με αφορμή τη νέα της δισκογραφική δουλειά. Με αφορμή την 27η Ιανουαρίου, μέρα μνήμης για τα θύματα του ολοκαυτώματος κάναμε ένα αφιέρωμα στα Ροζ Τρίγωνα, ή αλλιώς τους ομοφυλόφιλους κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο που μεταφέρθηκαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, και editorial μόδας αποκλειστικά για το antivirus με το top model Chiel.

Τέλος πέρα από τις αγαπημένες μας στήλες έχουμε και νέες αφίξεις. Κάποιες από Αθήνα και κάποιες από επαρχία (πολύ σημαντικό).

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!