Χριστούγεννα και…συμβουλές

12/12/2011
antivirus magazine διαφήμιση


Οι γιορτές πλησιάζουν και μαζί τους και οι προσκλήσεις για διάφορες γιορτές και πάρτυ.

Το τμήμα μόδας, σας έχει μερικές προτάσεις.

  1. Ξεχάστε το πράσινο και το κόκκινο. Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι άλλο, όχι εσείς. Επιλέξτε κλασικά χρώματα όπως το άσπρο ή το μαύρο με πινελιές χρωματιστές. Το pride είναι τον Ιούνιο όχι τώρα.
  2. Ξεχάστε τα παλτά ακόμη και αν κάνει κρύο. ( Βγάλτε το πριν φτάσετε τουλάχιστον ) Αν θέλετε να ξεχωρίσετε, δείξτε τα ρούχα σας, μην τα κρύβετε.
  3. Επιλέξτε κάτι σε χρυσό χρώμα ( μια πινελιά βρε όχι όλο τον κουβά ) . Η κεντρική ιδέα είναι ότι είστε το δώρο των Χριστουγέννων. Μη ξεχνάτε, όχι υπερβολές.
  4. Μια επίσκεψη σε κομμωτήριο-μανικιούρ-πεντικιούρ είναι απαραίτητη. Κάντε και έναν καθαρισμό προσώπου. Γιορτές έχουμε !
  5. Επιλέξτε ένα ωραίο καπέλο. Είναι άποψη και δήλωση στυλ. Ξεχάστε βέβαια αυτό της παραλίας…στην παραλία.
  6. Φορέστε ελάχιστα κοσμήματα. Για τον ήχο των Χριστουγέννων, υπεύθυνος είναι άλλος, όχι εσείς.
  7. Επιλέξτε ένα τέλειο ζευγάρι παπούτσια. Ακόμη και αν τα ρούχα σας δεν είναι ακριβά τα παπούτσια πρέπει να είναι τέλεια ( το έλεγε και ο Valentino )
  8. Η τσάντα μπορεί να μείνει σπίτι σας, άντε στη χειρότερη να την ξεχάσετε σε μια πολυθρόνα. Τα προφυλακτικά βάλτε τα στο πορτοφόλι.
  9. Μπορεί οι γιορτές να έχουν πολλά ωραία φαγητά, αλλά έχουν και πολλές θερμίδες. Άρα τα πάντα με μέτρο ( το ίδιο ισχύει και για τα ποτά !! )
  10. Νερό, πολύ νερό. Κάνει καλό στην υγεία, στην επιδερμίδα σε όλα. Αντε βάλτε και μια ενυδατική κρέμα και αυτή νερό έχει και κάνει πολύ καλό.
Άντε καλές γιορτές να έχουμε και θα βάλουμε και άλλες προτάσεις….

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!