Jonathan Knight : Έχω κάνει coming out εδώ και είκοσι χρόνια

30/01/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Ο τραγούδιστής του συγκροτήματος New Kids on the Block σχολίασε τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο γεγονός ότι είναι gay. Πρίν δύο εβδομάδες η Tiffany, τραγουδίστρια του I think we are alone now, και πρώην κοπέλα του Knight δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή Watch What Hapens LiveΕίναι φανταστικός, αλλά μετά έγινε gay”.

Στο blog των New Kids on the block, o Jonathan Knight έγραψε οτι κανείς δεν έχει κάνει για λογαριασμό του το coming out του, μιας και ο ίδιος το έχει κάνει εδώ και είκοσι χρόνια.

Μετά την επανένωση του συγκροτήματος δεν το είπα ξανά δημοσίως. ΄ Έχω ζήσει τη ζωή μου ανοιχτά και ποτέ δεν έκρυψα το γεγονός ότι είμαι gay. Προφανώς μερικοί θέλουν από μια gay δημόσια προσωπικότητα να εμφανιστεί στο εξώφυλλο ενός περιοδικού με τον τίτλο ” Είμαι gay”. Ζητώ συγγνώμη που δεν έκανα έτσι, εάν αυτό ήταν που αναμενόταν! Η πεποίθησή μου είναι ζείτε τη ζωή σας από το παράδειγμα, και όχι από έναν τίτλο σε ένα περιοδικό!  Εάν έχει υπάρξει οποιαδήποτε σύγχυση για τη σεξουαλικότητά μου, τότε είστε κάποιος ο οποίος δε με γνωρίζει καλά.

Πηγή : Advocate

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!