Ζώδια

11/12/2011
από
antivirus magazine διαφήμιση

horoscope

Κριός.

 

Κοίταξε, έχεις πάρει κάποια κιλά και αυτό είναι πρόβλημα, γιατί θες και άντρα. Κάπου εδώ έρχονται τα άστρα να σου δώσουν μία ανακουφιστική σφαλιάρα, γιατί το επόμενο διάστημα δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις άντρα οπότε φάε, αλλά να ξεκινήσεις και κάποτε δίαιτα, γιατί θα παραγεμίσει ο κώλος σου και μετά και τα άστρα να σε σιγοντάρουν δε θα βρεις τίποτα. Γενικά χαλάρωσε έχεις πέσει σε μουργέλα και ρουτίνα. Δε θα αλλάξει αυτό και προς το παρόν τα πτυχία σου δε θα χρησιμεύσουν σε τίποτα, οπότε δώσε τα στη μάνα σου που το είχε καημό, να τα βάλει σε κορνίζα.

 

Ταύρος

 

Να σoυ πω κάτι; Ο Ερμής είναι ανάδρομος. Μόνο αυτό θα πω και θα σταματήσω. Βέβαια έχω μία απορία. Ο Ερμής πάντα ανάδρομος ήταν είναι και θα είναι. Γιατί τον λέμε ανάδρομο δηλαδή; Έχει διαλέξει γενικότερα μία ανάδρομη πορεία και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί του έχουμε κολλήσει την ρετσινιά. Αυτό είναι ρατσισμός. Αυτό, Ταύρε είναι το ακτιβιστικό μου στέιτμεντ. Από κει και πέρα σχέσεις και συνεργασίες για σένα λήξαν τον τελευταίο καιρό και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, γιατί έρχονται καλύτερες μέρες. Προς θεού όχι στα ερωτικά. Αυτά είναι στάσιμα. Τα υπόλοιπα παίρνουν μία καλή πορεία και τέτοια.

 

Δίδυμος

 

Αχ δίδυμε, δίδυμε. Έχεις προβλήματα, αλλά δε σε ρίχνουν καθόλου. Από την προηγούμενη σεζόν έχεις πάρει ανοδική πορεία και σε χαίρομαι. Βέβαια, το θέμα σου είναι πως νοσταλγείς λίγο την εφηβεία σου, τότε που τα σκουπίδια στο σπίτι τα πετούσε η μάνα σου. Τότε που οι σχέσεις δεν ήταν δύσκολες. τότε που δεν σιδέρωνες τα πουκάμισα σου και τότε που με ένα χιλιάρικο πήγαινες για φραπέ και γκούντις και σου έμεναν και ρέστα για να πάρεις ένα πακέτο τσιγάρα. Τέλος πάντων. Βάλε μπρος τώρα για τις γιορτές. Να περάσεις υπέροχα κούκλα μου. Όλα καλά για σένα τα λένε τα άστρα. Σε αγαπώ.

 

Καρκίνος

 

Ξέρεις τι; Μέχρι και σήμερα θες απεγνωσμένα να μπεις στο δημόσιο. Γιατί ψυχούλα μου; Αν συνεχίσεις έτσι θα αρχίσω να σε βαριέμαι. Εσύ που δεν θες να μπεις, θες να είσαι σίγουρα αφεντικό και να τα ελέγχεις όλα πράγμα το οποίο όπως καταλαβαίνεις δε γίνεται. Ηρέμησε κουκλίτσα μου και ξεκαβάλα. Ειδικά την επόμενη σεζόν που η σταθερότητα στα επαγγελματικά σου κλονίζεται συθέμελα. Από ‘κει και πέρα οι γεννημένοι στις 15 Ιουλίου, μία ευημερία; Μία ανάταση; Μία επιτυχία; Μένω έκπληκτη. Ειλικρινά δεν έχω λόγια. Ομορφαίνετε; Σα να σας βλέπω πάνω σε άλογο ή πόνυ σκυριανά (δεν διακρίνω καλά από τη θέση που βρίσκομαι) εντυπωσιακοί και απαστράπτοντες.

 

Λέων

 

Ας μιλήσουμε για σεξ. Το έχεις ξεχάσει έτσι; Έλα μην ντρέπεσαι. Παραδέξου το. Είσαι σεξουαλικά ανενεργός και αυτό φαίνεται. Λες από δω και από κει πως κάνεις σεξ, αλλά χεστήκαμε που κλάναμε, γιατί δεν κάνεις τίποτα. Είσαι έως και γελοίος τώρα που το σκέφτομαι. ΒΕΒΑΙΑ, από δω και πέρα την επόμενη περίοδο αρχίζεις και αναζητάς τον έρωτα. Γίνεσαι σκύλα, γιατί έχεις μία Αφροδίτη κάπου που δε θυμάμαι, αλλά το κλου είναι πως ξυπνάς και κάτι αρχίζει να κινείται. Μην περιμένεις και θαύματα, αλλά κάτι θα γίνει ορκίζομαι. Άντε κούτσα κούτσα. Προσοχή η αναζήτηση αυτή να μην οδηγήσει σε απόγνωση γιατί σε συνδυασμό με την χρόνια έλλειψη σεξ, αυτό βγαίνει στο μάτι και αυτό είναι αστείο.

 

Παρθένος

 

Σου ‘ρχεται ο Άρης… να προσέχεις γιατί μεταλλάσσεσαι σε Αμαζόνα. Δυναμική περίοδος είναι αυτή και ετοιμάσου. Ακόνισε τα βέλη σου, εν ανάγκη κόψε και ένα βυζί, βάλε τα εξοχικά σου και βγες στο δρόμο. Όποιος σου αντιμιλήσει, ή σε εμποδίσει θα νιώσει την οργή της Αμαζόνας. Μουπόλιτα Μουπόλιτα. Γεια σου καλημέρα. Γεια σου καληνύχτα. Γεια σου καληνότσες. Πρόσεχε μόνο μην χτυπήσεις και σπάσεις κανένα πόδι γιατί θα πονάς. Ξέρω γιατί αυτή την περίοδο είμαι λίγο κουτσή που έπεσα από της σκάλες το βόδι, γιατί είχα βγει να καθαρίσω το παράθυρο του κλιμακοστάσιου που είχαν κάνει φωλιές κάτι πιτσούνια και μου το γέμιζαν κουτσουλιές. Δε θα το έκανα, αλλά έκανα γενική στο σπίτι.

 

Ζυγός

 

Βασικά μην πας σε ψυχολόγο και μη μιλήσεις σε κανένα για αυτά που σκέφτεσαι. Γιατί είσαι λίγο υπερβολικός αυτό το καιρό και όλα αυτά που σκέφτεσαι δεν έιναι ξεκάθαρα. Για παράδειγμα, (ένα απλό τώρα ε), θες ας πούμε να παντρευτείς το 2018 αλλά δεν ξέρεις τι άντρα θες, επίσης δεν έχεις σατέν σεντόνια και σε απασχολεί τί δημητριακά θα κερνάς τον αγαπημένο σου το πρωί στο κρεβάτι.. Ε μα το γαμημένο δεν ξέρεις αν θα μπορέσεις να παντρευτείς τότε μη το σκέφτεσαι από τώρα. Σκέψου το σήμερα, το αύριο, το τώρα. Τίποτα παραπάνω, δεν αξίζει . Τα ξέρω αυτά λόγω που είμαι μελλοντολόγα.

 

Σκορπιός

 

Κακός σας καιρός. Στα δύο τελευταία τεύχη όλα είναι μάταια για σας και θα συνεχίσουν γιατί θα μπλέξετε και με τα τυχερά παιχνίδια. Θα χάσετε περιουσίες, θα μείνετε πανί με πανί. Εγώ θα το ευχαριστηθώ βέβαια, γιατί θα περάσω από μπροστά σας πλούσια και λαμπερή, ενώ εσείς θα πεινάτε και θα είστε στην απόλυτη εξαθλίωση. Θα είστε δυστυχισμένοι βρομιάρηδες ρακοσυλλέκτες και άλλα τέτοια μεξικάνικα. Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να πω. Πραγματικά δεν βρίσκω λόγια για να περιγράψω τη μιζέρια σας και την κατάντια σας. Εσείς θα συνεχίσετε το βιολί σας. Ψέματα παντού, εκβιασμούς, εξαπάτηση, κερατώματα και τα κλασσικά. Φτου σας! κακοί αθρώποι.

 

Τοξότης

 

Ο τοξότης είναι ένα τριαντάφυλλο, είναι ένα τριαντάφυλλο, είναι ένα τριαντάφυλλο, είναι ένα τριαντάφυλλο, είναι ένα τριαντάφυλλο, είναι ένα τριαντάφυλλο είναι ένα τριαντάφυλλο, είναι ένα τριαντάφυλλο, είναι ένα τριαντάφυλλο… Ευτυχία, λεφτά, ομορφιά, γοητεία. Είναι μία από τις πιο γόνιμες περιόδους . Είστε στην καλύτερή σας φάση και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Έχετε πάρει κιλάκια βέβαια, αλλά θα τα χάσετε γιατί είστε και γαμώ. Γνωριμίες ενδιαφέρουσες βλέπω. Καλημέρα θα λες και θα σε ερωτεύονται πενήντα-έξι άτομα. Θα κάνετε εντύπωση μέσα στις γιορτές. Θα μπουν νέοι άνθρωποι στη ζωή σας και θα γίνει της κακομοίρας. Η ζωή σου ένα πάρτυ.

 

Αιγόκερως

 

Είναι λίγο στριμόκωλα, αλλά είναι καλά αυτή την περίοδο. Είσαι γενικά αδιάφορο ζώδιο και οκ. Βγήκες από κατάθλιψη και δεν το περίμενα. Για να είμαι συγκεκριμένη εντυπωσιάστηκα. Μπράβο σου κούκλα μου. Έχεις δικαιώματα που να πάρει. Βγες έξω, φώναξε, ούρλιαξε. Ξεφορτώσου τις ενοχές σου και ότι σε κρατάει πίσω μωρη τρέλα αιγόκερε. Έχει και έκλειψη τώρα που δε θυμάμαι τι σημαίνει, αλλά πρέπει να ‘ναι καλό. Κατά τα άλλα καλά, καλά θα είναι τις γιορτές, κανόνισε να πας κανένα τριήμερο και τέτοια ζωδιακά για να ξεσκάσεις. Αυτά. ‘Ότι κατάλαβες, κατάλαβες.

 

Υδροχόος

 

Τι θα γίνει με την πάρτη σου καλή μου; Δε τα έχουμε πει; Τι γράφω η επιστημόνισσα εδώ και ένα χρόνο από το βήμα αυτό του περιοδικού; Σε λυπάμαι μωρή φιλενάδα. Σε αγαπώ βέβαια, αλλά σε λυπάμαι κιόλας. Βασικά ξέρεις τι σκέφτηκα τις προάλλες; Να κάτσεις να γράψεις ότι σου έχει συμβεί τα τελευταία 5 χρόνια τουλάχιστον να έρθεις από εδώ, να κάτσουμε να γράψουμε ένα σενάριο, τουλάχιστον να το γελάσουμε λίγο, γιατί δε σε βλέπω να κάνεις δουλειά. Άλλαξε τα πάντα γύρω σου. Ηρέμησε και βρες μία δουλίτσα ήρεμη να ηρεμήσει λίγο το κεφάλι σου. Τα άστρα λένε πως είσαι σε δίλημμα, αλλά κάτι μας είπανε κι αυτά τώρα. Άλλαξε κόλινγκ τιουν.

 

Ιχθύες

 

Λοιπόν, σας τα έχω μαζεμένα. Και έγώ και ο υπόλοιπος ζωδιακός κύκλος και κυρίως οι καρκίνοι. Από αυτούς θα το βρείτε. Τα έμαθα εγώ όλα με πήρε έξαλλος και μου τα είπε η ώρα 2:08 μ.μ. Τι πήγατε και κάνατε βρε ανόητα πλάσματα; Δεν έχουμε πει πως είστε λίγο βόδια και πως δεν μπορείτε με επιτυχία να χειριστείτε περίπλοκες καταστάσεις; Ως πότε θα τα λέω η γυναίκα; Ε λοιπόν αλωνίσατε τον τελευταίο καιρό και καλά να πάθετε τώρα που θα έρθει ένας καρκίνος να σας κάνει του αλατιού. Θα βοηθήσω κι εγώ γιατί εκτός από επιστημόνισσα είμαι και φίλη και είμαι και άνθρωπος και πρέπει να σας βάλω στη θέση σας. Τα άστρα λένε χάλια κακά πράματα για την επόμενη σεζόν. Το μόνο θετικό είναι πως ο δείκτης IQ σας δε θα ανέβει, οπότε ότι και να σας συμβεί δε θα το καταλάβετε. Αμαπια.

 

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!