Κnow How 41

11/12/2011
από
antivirus magazine διαφήμιση

 

Επειδή είσαι μεγάλος άνθρωπος και δεν πιστεύεις στο μάδημα της μαργαρίτας, να διαβάσεις τα παρακάτω
γιατί τα’χει πει ένας σοφός γέροντας που τον εμπιστεύονται μέχρι και καφετζούδες για τις δύσκολες περιπτώσεις.

Γνωρίζεστε σε όμορφο μπαρ όπου η πέτρα και το ξύλο παντρεύονται αρμονικά σε ένα περιβάλλον ζεστό και οικείο.
Δεν βλέπετε μπροστά σας απ’το ποτό και καταφέρνετε να συρθείτε στο σπίτι να κάνετε ένα ρημαδοσέξ. Το σεξ υπέροχο, αν και δεν θυμάσαι πολλά το επόμενο πρωί, ποιος έκανε τι, που έβαλε τι, πως και γιατί. Σε ταινίες έχεις δει ότι μετά πίνετε καφέ στο κρεβάτι συζητώντας, στη δική μας περίπτωση με λίγο πιο άχαρο μαλλί και χάλια κουρτίνες, ανταλάσσετε τηλέφωνα και φεύγει. Σε αποθηκεύει ως “Κώστας/33/marousi/sex”, τον αποθηκεύεις “Λουκάς ♥”. Βρίσκεστε πέντε έξι φορές, στο σπίτι πάντα, λες και βρίσκεται σε μυστική αποστολή. Του ζητάς να πάτε μαζί μια βόλτα, ένα σινεμά, ένα κομμωτήριο, στο πάρκο με σπόρια αλλά η απάντηση είναι με πέτυχες σε άσχημη περίοδο (δεν κουρεύεται;). Ε δεν σ’αγαπά.
Γνωριστήκατε απ’το grindr, σε ρώτησε τι ψάχνεις και του απάντησες έναν άνθρωπο που θα ξυπνήσει μέσα μου όλα
τα καλά θαμμένα συναισθήματα, αυτόν που θα ζήσω τρεις ζωές μαζί του, έναν που χαλί θα γίνομαι να με πατάει, χταπόδι να με πετάει στα βράχια. Αρχικά σκέφτηκε ότι είσαι βλαμμένος αλλά είδε καλύτερα τους κοιλιακούς σου και δεν μπόρεσε ν’αντισταθεί. Μετά από δύο χρόνια που είστε μαζί, εσύ έχεις αρχίσει και κάνεις σχέδια για το πως θα γεράσετε μαζί, αυτός σου λέει ότι πρέπει να πάτε διακοπές μόνοι σας. Δεν σ’αγαπά.


Γνωρίζεστε σε φιλικό σπίτι, βρίσκει το τηλέφωνό σου από φίλο, σε παίρνει να βγείτε για φαγητό. Δεν κάνετε σεξ απ’το πρώτο βράδυ (απορώ). Έρχεται να σε πάρει απ’τη δουλειά, στέλνει καλημέρα/καληνύχτα, ανακαλύπτεις ότι σε κοιτάζει όταν κοιμάσαι. Σ’αγαπά, αλλά αν δεν τα βρείτε για τον χ ψ λόγο βρε αδερφέ εδώ είμαι εγώ.
Παιδικός φίλος, κατασκήνωση μαζί, γυμναστήριο μαζί, σε αγκαλιάζει θερμά κάθε φορά που βρίσκεστε. Βαθιά μέσα σου
πιστεύεις ότι σε θέλει παθιασμένα αλλά δεν κάνεις το πρώτο βήμα γιατί είναι straight και μόλις παντρεύτηκε. Πλάκα μου κάνεις. Το διαβάζεις, το τυπώνεις σε Α5 και σκονάκι στη τσέπη. Αν σου πει “μα, εγώ, ξέρεις, θα, αλλά, ίσως”, βγάζεις χαρτάκι, βλέπεις δεν σ’αγαπά. Τώρα, αν βρεις και μαργαρίτα, μάδα τη να έχουμε και μια δεύτερη γνώμη.

google translate: straight=ευθεία

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




Δες και αυτό!