Το απαράδεκτο σχόλιο της Έλενας Σαγιαδινού για τον Ζακ

06/01/2021

Η Έλενα Σαγιαδινού είναι δημοτική υπάλληλος στην Κέρκυρα και ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας, ενώ το 2012 βρέθηκε στο ψηφοδέλτιο του κόμματος.

Η εν λόγω κυρία με αφορμή ένα τουϊτ για την υπουργοποίηση του Νικόλα Γιατρομανωλάκη βρήκε την ευκαιρία να κάνει το παρακάτω κακοποιητικό σχόλιο για τον Ζακ.

Το μόνο που έχω να πω (πέρα από “ντροπή της”), είναι πως το απαράδεκτο σχόλιο της, το οποίο ταυτίζεται με την άποψη κι άλλων μελών/στελεχών της ΝΔ (βλ. Μπογδάνο) είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο κινήσεις, όπως η υπουργοποίηση ανοιχτά γκέι ατόμων, καθίστανται καθαρά και μόνο επικοινωνιακές.

Την ανάρτησή της για τον Ζακ σχολίασε και η σελίδα Justice4ZakZackie:

“Δεν μας κάνει πια καμία εντύπωση η διαστρεβλωμένη αφήγηση που αναπαράγεται για τον αγαπημένο μας. Στα πολύ πρόθυμα μυαλά έχει εντυπωθεί πια με αυτόν τον τρόπο. Στα ανοιχτά μυαλά και καρδιές θα παραμείνει ως έμπνευση και φωτεινή αγάπη.Ο φασισμός της διπλανής πόρτας δυστυχώς έχει αυτό το δύσκολο κομμάτι: της προσκόλλησης σε εσωτερικούς (ή εσωτερικευμένους) μύθους ανωτερότητας σε σχέση με το Άλλο. Ειδικά αν το Άλλο γίνεται ο καθρέφτης μας. Ο Ζακ ήταν και θα παραμείνει ο καθρέφτης αυτής της κοινωνικής υποκρισίας.

Μπορεί να τον σπάσατε, αλλά τα κομμάτια του μετατράπηκαν σε μικρά κρύσταλλά ελπίδας και αντίστασης, που καθρεφτίζουν πλέον τόσο την ασχήμια σας στο πολλαπλό, όσο και την ομορφιά.

Να την χαίρεστε την κυρία αυτή οι ανασχηματισμένοι και οι ανασχηματισμένες”.

Για την ιστορία, η Έλενα Σαγιαδινού είχε προκαλέσει και πάλι με ανάρτησή της το 2018 ανήμερα της μαύρης επετείου του πραξικοπήματος της Χούντας, γράφοντας πως το χειρότερο πράγμα που έκανε η Χούντα ήταν «ότι έκανε μάγκες τους αριστερούς».

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!