Το πρώτο συνεργείο αυτοκινήτων από γυναίκες του Λονδίνου

31/12/2020
από

Τα Χριστούγεννα σίγουρα έφτασαν νωρίς στο συνεργείο αυτοκινήτων Spanner With Manners μετά την επίσκεψή της θρυλικής κουήρ μοντέλο, και ηθοποιού Cara Delevingne στο συνεργείο τους.

Η Delevingne ανέβασε φωτογραφίες της επιχείρησης και story στο Instagram.

Το Spanner with Manners είναι το πρώτο γυναικείο γκαράζ του Λονδίνου. Ιδρύθηκε από τη Laura Kennedy που εκπαιδεύτηκε στην Porsche στην αρχή της καριέρας της, σχεδόν πριν από 15 χρόνια.

συνεργείο αυτοκινήτων, γυναίκες, Λονδίνο
Laura Kennedy

Έκτοτε, η Laura έχει καταφέρει να εργαστεί σε όλες τις μάρκες και μοντέλα αυτοκινήτων και επαγγελματικών οχημάτων. Η Laura δούλεψε σε πολλά γκαράζ πριν ανοίξει το Spanners with Manners.

Ήθελε να δημιουργήσει ένα ζεστό, φιλόξενο και μη επικριτικό περιβάλλον για όλα τα άτομα που θα έρχονταν εκεί, ειδικά για τις γυναίκες που συχνά αισθάνονται λιγότερο σίγουρες στα συνεργεία, καθώς το περιβάλλον μπορεί να κυριαρχείται κατά κύριο λόγο από άνδρες.

Το βίντεο που δημιούργησε η Freeda En διερευνά πόσο δύσκολη είναι η είσοδος αυτής της συγκεκριμένης βιομηχανίας στις γυναίκες, με τη Laura να αναφέρει περιόδους της ζωής της, όπου υπήρχε σεξισμός στο χώρο εργασίας και στιγμές όπου δεν υπήρχαν καν γυναικείες τουαλέτες.

Γράφοντας στο Instagram μετά, η ομάδα είπε: «Ευχαριστούμε πολύ και αγαπάμε την @caradelevigne για την κοινοποίηση του βίντεό μας από την @freeda_en την περασμένη εβδομάδα».

“Caradelevingne αν χρειαστείς ποτέ βοήθεια με το αμάξι σου, πάρε μας!”

Από την Sophie Griffiths
Φωτογραφίες: Mike Coles




Δες και αυτό!