Επιζών επίθεσης ζητά βοήθεια για να μεγαλώσει την 12χρονη αδελφή του

29/12/2020
από
Anthony Crumbley

Άγνωστοι δράστες, οι οποίοι εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν πολύ σοβαρά με μαχαίρι τον 25χρονο Anthony Crumbley, ο οποίος περπατούσε σπίτι του, από ένα μπαρ στη Νότια Βοστώνη Μασαχουσέτης στις 10:45 μ.μ. την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020.

Anthony Crumbley
Anthony Crumbley

Ο Crumbley έμεινε σε κώμα για τέσσερις ημέρες, όμως επέζησε. Ωστόσο, ζει με το φόβο ότι οι δράστες εξακολουθούν να είναι «εκεί έξω» και με την αγωνία για το πότε θα μπορέσει να εργαστεί για να ζήσει την 12χρονη αδελφή του, της οποίας είναι ο μοναδικός κηδεμόνας.

“Εδώ είναι μερικές φωτογραφίες των τραυματισμών μου, αυτές οι ουλές είναι βαθιές, αλλά αυτό το τραύμα χτυπά βαθύτερα. Προσεύχομαι σε κάθε αστέρι που μπορώ, για να ανακτήσω τον εαυτό μου σωματικά και συναισθηματικά. Σας ευχαριστώ που μας υποστηρίζετε και μας βοηθάτε να πάρουμε τη δικαιοσύνη που μας αξίζει. Η γενναιοδωρία και η υποστήριξή σας άγγιξαν την καρδιά μου με έναν τρόπο που δεν μπορώ να εξηγήσω. Είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι ζωντανός και είμαι εδώ, που έχω υπέροχους καταπληκτικούς ανθρώπους, που με περιβάλλουν με αγάπη και ελπίδα. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.” 

Σύμφωνα με το CBS Boston, ο Crumbley είπε:

«Ήταν δύο άνδρες και μια γυναίκα, που με πλησίασαν και οι δύο άνδρες μου επιτέθηκαν και με μαχαίρωσαν στο λαιμό και στο στομάχι, και έτρεξαν και με άφησαν εκεί.»

Υποφέροντας απειλητικούς για τη ζωή του τραυματισμούς και εγκαταλελειμμένος με αιμορραγία στον δρόμο, ο Crumbley μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο της Βοστώνης, όπου πέρασε τέσσερις μέρες σε κώμα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η αστυνομία δημοσίευσε μια φωτογραφία από κάμερα για άτομα που πιθανόν γνωρίζουν κάτι σχετικά με την υπόθεση, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πιστεύουν ότι πρόκειται για έγκλημα μίσους.

Ο Crumbley θεωρεί την επίθεση ομοφοβική

Ο Crumbley επέμεινε: «Πιστεύω ότι ήταν μια επίθεση που είχε να κάνει με το μίσος των γκέι επειδή, ξέρετε, ντύνομαι πολύ femme και είμαι πολύ ειλικρινής άνθρωπος.»

Εξακολουθώντας να αναρρώνει στο νοσοκομείο, ο Crumbley είπε ότι ζει με φόβο και αγωνίζεται να καλύψει τα έξοδά του μετά από την επίθεση.

Ξεκίνησε ένα GoFundMe αυτό οποίο αναφέρει:

«Κανένας δε συνελήφθη για ό,τι έγινε και φοβάμαι, ειλικρινά, γνωρίζοντας ότι είναι ακόμα εκεί έξω στους δρόμους και θα μπορούσαν να το ξανακάνουν ανά πάσα στιγμή.

“Αυτή η τραυματική κατάσταση με άφησε απελπισμένο, όταν ξύπνησα από το κώμα που ήμουν για τέσσερις ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Boston Medical και είμαι ακόμα εκεί, γράφοντας αυτό σήμερα στα γενέθλιά μου, 26 Δεκεμβρίου.”

Η μητέρα του Crumbley πέθανε πριν από ένα χρόνο και είναι ο νόμιμος κηδεμόνας της 12χρονης αδερφής του.

«Πριν συμβούν όλα αυτά, ήμουν πολύ ενεργητικός και ανοιχτός, κάνοντας πάντα ό, τι χρειαζόταν για να καλύψω τις ανάγκες μου και της νεότερης αδερφής μου. Απλώς δεν ξέρω πώς θα τα βγάλω πέρα με αυτήν την αναπηρία από τους επιτιθέμενους μου.”

Αναφέρει ακόμη ότι μετά την επίθεση, ο αριστερός βραχίονάς του δεν είναι πλέον λειτουργικός εξαιτίας των «σπασμένων νεύρων στο τμήμα C6 του ώμου μου».

«Πρέπει να καταλάβω πώς θα καταφέρω ποτέ να μεγαλώσω την αδερφή μου με τον τρόπο που της αξίζει και να της δώσω ό, τι δεν είχα ποτέ… Η δουλειά δε θα είναι επιλογή για μένα μέχρι να μπορέσω να ανακάμψω πλήρως, οπότε παρόλο που αυτό με πονάει και είναι τόσο ντροπιαστικό να το πω, ζητώ βοήθεια από οποιονδήποτε και από όλους όσοι με γνωρίζουν προσωπικά ή που αυτό τους αγγίζει στο ελάχιστο.»

Όποιο άτομο από εμάς μπορεί να βοηθήσει οικονομικά ας κάνει κλικ εδώ.

Για άτομα που ζουν στην περιοχή: Όποιο άτομο έχει πληροφορίες για το περιστατικό καλείται να τις αναφέρει στην Αστυνομία της Βοστώνης στο 617-343-4742.




Δες και αυτό!