Η αστυνομία του Λονδίνου τιμωρεί το outdoor σεξ λόγω κορονοϊού

24/12/2020
από

Η αστυνομία στο Λονδίνο ανακοίνωσε τη σύλληψη και την επιβολή προστίμων σε πολλούς άνδρες, οι οποίοι πιάστηκαν να κάνουν outdoor σεξ στην περιοχή – γνωστή για το cruising – Hampstead Heath.

Oι αρχές, ωστόσο, τονίζουν ότι οι άνδρες τιμωρούνται για παραβίαση των αποστάσεων λόγω COVID-19 κι όχι για τη σεξουαλικότητά τους.

«Η αστυνομία θέλει να καταστήσει σαφές ότι δεν περιπολούν προληπτικά την περιοχή, αλλά ενεργούν μόνο ως απάντηση στις δημόσιες καταγγελίες», δήλωσε ο ακτιβιστής Peter Tatchell, ο οποίοες ήρθε σε επαφή με την αστυνομία του Λονδίνου.

«Προτρέπουμε τους γκέι και bi άνδρες να παίζουν με ασφάλεια. Διασκεδάστε, αλλά προστατέψτε τον εαυτό σας και τους συντρόφους σας ακολουθώντας τους κανόνες για τον COVID», πρόσθεσε ο Tatchell. «Σας συμβουλεύουμε επίσης να μην κάνετε σεξ σε περιπτώσεις, όπου μπορεί να σας βλέπει άλλος κόσμος. Ζούμε σε μια περίοδο έκτακτης ανάγκης για την υγεία και είναι επιτακτική ανάγκη η κοινότητά μας να κάνει ό, τι μπορεί για να περιορίσει τη διάδοση του COVID και να σώσει ζωές». 

«Δεν θέλουμε να δούμε γκέι και bi άνδρες να παραβιάζουν τους κανόνες, να θέτουν τον εαυτό τους και τους άλλους σε κίνδυνο και να επιβάλλονται πρόστιμα», πρόσθεσε ο Tatchell.

Η αστυνομία στο Ηνωμένο Βασίλειο διατηρεί το δικαίωμα να επιβάλει πρόστιμο σε παραβάτες των αποστάσεων COVID-19. Προς το παρόν, το Ηνωμένο Βασίλειο έχει αναφέρει περισσότερα από 2 εκατομμύρια περιπτώσεις λοίμωξης από κορονοϊό.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!