Grindr: Ποιες χώρες έχουν τους περισσότερους top | bottom | vers παρτενέρ;

21/12/2020
από
Grindr, top ή bottom

Το Grindr αποκάλυψε τις χώρες με τον υψηλότερο αριθμό top ατόμων και τον μεγαλύτερο αριθμό bottom ατόμων, όπως αναφέρεται στα προφίλ των χρηστών της εφαρμογής.

Η εφαρμογή, η οποία είναι ενεργή σχεδόν σε κάθε χώρα του κόσμου, έχει ανιχνεύσει δεδομένα, που δείχνουν μία τάση σε σχέση με τα άτομα, που απολαμβάνουν το ρόλο του top, ή τον ρόλο του bottom στο σεξ, ανά γεωγραφική περιοχή.

Οι top χώρες με τους περισσότερους bottom

Το Βιετνάμ, η Σουηδία, η Ταϊλάνδη, το Περού και η Νότια Αφρική σημειώνουν το μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών που αυτοπροσδιορίζονται ανοιχτά ως bottom, σύμφωνα με τη συλλογή δεδομένων του Grindr Unwrapped 2020.

 


Οι top χώρες με τους περισσότερους top

Εν τω μεταξύ, η Νιγηρία, όπου το ομόφυλο σεξ είναι παράνομο, φιλοξενεί ένα από τα υψηλότερα ποσοστά ατόμων, που απολαμβάνουν να είναι top στο σεξ, μετά το Μαρόκο και την Ινδία, με τη Χιλή και το Ισραήλ να προηγούνται.


Οι top χώρες με τους περισσότερους vers

Αν ψάχνετε για ένα άτομο που ψάχνει για οτιδήποτε και απολαμβάνει τον ρόλο του vers στο σεξ (άλλοτε του αρέσει να είναι bottom και άλλοτε top), η Νότια Αμερική είναι σίγουρα ο προορισμός της επιλογής σας, με άτομα από τη Βενεζουέλα, τη Γουατεμάλα και την Αργεντινή που είναι πιθανότατα vers να ακολουθούν.


Το Grindr πρόσθεσε μια σημαντική διευκρίνιση:

«Αυτά τα δεδομένα αντιπροσωπεύουν μόνο μια υποενότητα των χρηστών μας (δεν περιλαμβάνουν το σύνολο των χρηστών του Grindr, αλλά μόνο το ποσοστό εκείνων που έχουν μοιραστεί την πληροφορία αυτή στο προφίλ τους), ενώ παράλληλα, το Grindr αντιπροσωπεύει μόνο μια υποενότητα της παγκόσμιας κουήρ κοινότητας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grindr (@grindr)

Επομένως, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτά τα δεδομένα δεν αποτελούν μια ολοκληρωμένη ή επιστημονική έκθεση σχετικά με το παγκόσμιο κουήρ σεξ και τις εφαρμογές γνωριμιών. Αντ’ αυτού, προορίζονται ως ένας διασκεδαστικός και ανεπίσημος τρόπος να βοηθήσουμε τους χρήστες μας να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον καλύτερα, να χρησιμεύσουμε ως παγοθραύστης για διασύνδεση στην εφαρμογή, και να δώσουμε κάποιες πληροφορίες σχετικά με τις τάσεις δραστηριότητας του Grindr από το έτος.” 

Σε πιο ισχυρά δεδομένα, οι Ηνωμένες Πολιτείες παραμένουν η μεγαλύτερη αγορά για την εφαρμογή, με τη Βραζιλία, το Μεξικό, την Ινδία και το Ηνωμένο Βασίλειο να ακολουθούν.


Top μουσικά κομμάτια για το 2020

Το Grindr αποκάλυψε, επίσης, τα πιο δημοφιλή τραγούδια του 2020 και βλέπουμε ότι οι γκέι άνδρες αγαπούν και ακούν Lady Gaga και Ariana Grande, με το “Rain on Me” να είναι στην κορυφή της λίστας, ενώ ακολουθεί το πολιτιστικό φαινόμενο “WAP” από Cardi B και Megan Thee Stallion.

Το Grindr πρόσθεσε:

«Ήταν μια χρονιά σε διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη, και πολλοί από τους συνηθισμένους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι απολαμβάνουν το Grindr – προσωπικά ραντεβού, hookups, τένις (ναι, μερικοί από εμάς χρησιμοποιούν το Grindr για να βρουν συνεργάτες στο τένις) – ήταν εκτός το 2020 λόγω της COVID-19.

Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι άνθρωποι δεν ήταν ακόμη συνδεδεμένοι. Αυτό το στιγμιότυπο δραστηριότητας δείχνει ότι ακόμη και σε ένα έτος καραντίνας και απομόνωσης, οι άνθρωποι βρίσκουν ακόμα τρόπους να εκφραστούν και να συνδεθούν με ασφάλεια από το σπίτι.” 

https://avmag.gr/133018/oi-gay-kai-bi-andres-kanoyn-perissotero-sex-kata-ti-diarkeia-tis-pandimias/




Δες και αυτό!