Πειρατές της Καραϊβικής: Η Robbie θέλει ο χαρακτήρας της να είναι κουήρ

14/12/2020
από
Margot Robbie,
Margot Robbie

Η Margot Robbie επιβεβαίωσε ότι θα πρωταγωνιστεί στην ταινία «Πειρατές της Καραϊβικής» τον Ιούνιο και θέλει ο χαρακτήρας της να είναι ένα κουήρ άτομο.

Η Robbie είπε ότι είναι πραγματικά ενθουσιασμένη «με την προοπτική της προσθήκης ενός πολύ βασικού γυναικείου στοιχείου σε αυτόν τον κόσμο.» 

Επί του παρόντος, δεν έχουν γίνει γνωστά και πολλά στοιχεία για τον χαρακτήρα που θα παίξει η Robbie στην επερχόμενη ταινία. Ωστόσο, πολλοί έχουν υποθέσει ότι θα αναλάβει ο δικός της χαρακτήρας τον πρωταγωνιστικό ρόλο, παίρνοντας τα ηνία από τον Jack Sparrow.

Ο Jerry Bruckheimer, ο παραγωγός της ταινίας, δήλωσε ότι δεν είναι σίγουρος για το αν ο Johnny Depp θα επιστρέψει ως Jack Sparrow για την επόμενη ταινία.

Ο Johnny Depp θυμίζουμε ότι παραιτήθηκε από τον ρόλο του στην κινηματογραφική σειρά ταινιών «Fantastic Beasts» μετά τη νομική του πρόκληση εναντίον μιας εφημερίδας που τον αποκαλούσε «σύζυγο που χτυπά.» Αυτό προώθησε τις εικασίες για το μέλλον του σχετικά με το franchise της ταινίας «Πειρατές της Καραϊβικής.»

Ο Bruckheimer είπε: «Αυτήν τη στιγμή, δεν είμαστε σίγουροι για τον ρόλο του Johnny».

Πέρυσι, η Robbie έλαβε υποψηφιότητες για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της στο «Bombshell». Ο χαρακτήρας της, η Kayla Pospisil, κοιμάται με τον χαρακτήρα της Kate McKinnon στην ταινία.

Η Robbie είπε ότι η σεξουαλικότητα του χαρακτήρα είναι μια «τεράστια πτυχή της ιστορίας και του συναισθηματικού ταξιδιού που δεν έχει επιλυθεί.» Υποστήριξε επίσης ότι «το να είναι με μια γυναίκα θα είναι το τελικό παιχνίδι για την Kayla.»

Νωρίτερα φέτος, ο χαρακτήρας της Margot Robbie στο «Birds of Prey», ως Harley Quinn, έκανε coming out ως αμφιφυλόφιλη. Η Robbie είπε ότι η αμφιφυλοφιλία της Quinn σε μια συνέντευξη του 2018: «Αν διαβάσετε τα κόμικς, γνωρίζετε ότι η Poison Ivy και η Harley έχουν μια οικεία σχέση. Σε μερικά κόμικς το μεταφέρουν ως φιλία. Σε άλλα κόμικς μπορείτε να δείτε ότι στην πραγματικότητα συμμετέχουν σεξουαλικά ως ζευγάρι. Θα ήθελα πολύ να δω την Poison Ivy στο σύμπαν αυτό, επειδή η σχέση Harley και Poison Ivy είναι μια από τις αγαπημένες μου στα κόμικς.» 

https://avmag.gr/119104/to-provlima-me-toys-quot-dynatoys-gynaikeioys-charaktires-quot/




Δες και αυτό!