Η ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ LIVE ΣΤΟ ALMAZ

29/01/2011
από
antivirus magazine διαφήμιση

Η ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ
LIVE ΣΤΟ ALMAZ
ΜΑΖΙ ΤΗΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ
SPECIAL GUEST: ΛΙΖΕΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΗ

Μία από τις πιο πολύ-αναμενόμενες συναντήσεις στην ελληνική μουσική σκηνή είναι γεγονός!

Η Μελίνα Κανά συναντά τη Λιζέτα Καλημέρη στη σκηνή του Αlmaz και μαζί δημιουργούν την πιο κατάλληλη ατμόσφαιρα και μουσική παρέα για να μας ταξιδέψουν στα μονοπάτια της πολύχρονης πορείας τους στο ελληνικό τραγούδι.

Μετά από τις 3 πολύ πετυχημένες εμφανίσεις της Μελίνας στο Almaz, η ξεχωριστή τραγουδίστρια έρχεται και πάλι στο αγαπημένο στέκι της πόλης, αυτή την φορά παρέα με τη μοναδική Λιζέτα Καλημέρη. Μέσα σε μία ζεστή και ακουστική ατμόσφαιρα, οι δύο κυρίες θα μας μαγέψουν με τις μελωδίες και τις φωνές τους.

Η Μελίνα θα μας θυμίσει τα τραγούδια μέσα από τα οποία την πρωτογνωρίσαμε αλλά και θα μας εκπλήξει με την πρώτη παρουσίαση κάποιων ακυκλοφόρητων τραγουδιών της. Τα τραγούδια των Σωκράτη Μάλαμα, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Νίκου Ξυδάκη και Παντελή Θαλασσινού θα αναμιχθούν με κομμάτια νέων τραγουδοποιών οι οποίοι θα τη συντροφεύουν και θα την πλαισιώνουν μουσικά. Η Λιζέτα θα ερμηνεύσει πολύ αγαπημένες μελωδιές της και μαζί, η Μελίνα και η Λιζέτα, θα μας εκπλήξουν με τον αυτοσχεδιαμό τους και το ταίριασμα τους.

Επί σκηνής θα τις συντροφεύσει ο Μιχάλης Παπαζήσης με τη χαρακτηριστικά ιδιαίτερη φωνή του που ξεχώρισε και στις συνεργασίες του με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και το Γιάννη Κότσιρα, ερμηνεύοντας τραγούδια που έχουμε αγαπήσει.

Σας περιμένουμε όλους για να τραγουδήσουμε παρέα, να ταξιδέψουμε με γνώριμες και καινούργιες μελωδίες και να γίνουμε μάρτυρες και κοινωνοί αυτής της σπάνιας μουσικής συνάντησης.

Τους ερμηνευτές πλαισιώνουν τέσσερις κορυφαίοι μουσικοί:
Κώστας Παπαγεωργίου στις κιθάρες,
Χρήστος Προϊός στα πλήκτρα,
Τάκης Φραγκούς στο μπάσο,
Γιώργος Βασιλάκης στο μπουζούκι και το λαούτο
Τον ήχο φροντίζει ο Σταύρος Σικιανάκης.

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!