Παγκόσμια Ημέρα AIDS: Παρακολουθήστε τη συζήτηση του “I’m Positive”

01/12/2020
από
I’m Positive, Παγκόσμια Ημέρα AIDS

Η συζήτηση του φετινού “I’m Positive” κάνει πρεμιέρα στο YouTube Channel του Ιδρύματος Ωνάση σήμερα, 1η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα AIDS, με θέμα την αποδοχή.

Για τρίτη χρονιά στη Στέγη, άνθρωποι με αληθινές ιστορίες μιλούν για τη διαφορετικότητα, την ορατότητα και την αποδοχή, σε μια ανοιχτή συζήτηση, με τη σφραγίδα του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή».

Η περιγραφή για τη συζήτηση αναφέρει τα εξής:

Δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό από την αγκαλιά ενός πατέρα και μιας μητέρας. Από το χαμόγελο ενός περήφανου μωρού. Από την κατανόηση και την αγάπη –δίχως όρια και προϋποθέσεις– ενός συντρόφου. Για τρίτη χρονιά στη Στέγη, άνθρωποι με αληθινές ιστορίες μιλούν για τη διαφορετικότητα, την ορατότητα και την αποδοχή, σε μια ανοιχτή συζήτηση, με τη σφραγίδα του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή». Λόγω της ιδιαίτερης συνθήκης, η συζήτηση μεταδίδεται για πρώτη φορά ψηφιακά στο κανάλι μας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS. Αποδέχομαι σημαίνει αγαπώ, ακούω, αντιλαμβάνομαι, συναισθάνομαι και κατανοώ. Ας εστιάσουμε το βλέμμα μας σε πέντε ιστορίες που συμβαίνουν δίπλα μας και ας μιλήσουμε ανοιχτά ενάντια στο στίγμα και την προκατάληψη που κουβαλάει μαζί του κάθε ιός και κάθε κοινωνία.

Συντονίζουν: Λυδία Παπαϊωάννου, Δημήτρης Θεοδωρόπουλος
Video: Whatever Productions
Λεπτομέρειες: www.onassis.org

Παρακολουθήστε το

https://avmag.gr/133630/oles-oi-draseis-tis-thetikis-fonis-gia-tin-pagkosmia-imera-aids/

 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!