Μια μεγάλη συλλογή από συναρπαστικές φωτογραφίες του Nick Mesh περιλαμβάνει φωτογραφίες φίλων του Mesh από το γυμναστήριο και άλλους αθλητές, καθώς και άτομα με τα οποία συναντήθηκε για σεξ.

Το πώς τους πείθει να ποζάρουν γυμνοί, δεν το ξέρουμε. Ωστόσο, ο Mesh θα μπορούσε κι ο ίδιος να είναι σε ένα από τα πορτρέτα του.

Το The Advocate, που προβάλει για πρώτη φορά τη συλλογή των φωτογραφιών, αναφέρει ότι αγαπά όλα τα σώματα -άνδρες, γυναίκες, τρανς, και κάθε ποικιλομορφία σώματος. Αλλά, αν σας αρέσουν πολύ οι πειθαρχημένοι bodybuilders, που αντιμετωπίζουν το σώμα τους σαν έργο τέχνης, αυτή είναι η συλλογή που θέλετε.

Πληροφορίες για τη συλλογή

Η συλλογή περιέχει εικόνες με πλήρες γυμνό. Όλα τα άτομα που συμμετέχουν στη συλλογή είναι άνω των 18 ετών. Η βασική έκδοση και η μεγάλη έκδοση περιέχουν το ίδιο περιεχόμενο και διαφέρουν μόνο στις διαστάσεις και στην ποιότητα του χαρτιού και του εξωφύλλου. Η Premium έκδοση έχει περισσότερες πρωτότυπες φωτογραφίες.

Μπορείτε να την αγοράσετε στο Blurb, στο Amazon ή να την κατεβάσετε ηλεκτρονικά σε PDF.

Για ειλικρινή ανυπόκριτα γυμνά

Ο Nick Mesh έχει μία  ιδιωτική μου σελίδα, όπου δημοσιεύει υλικό, που ενημερώνεται καθημερινά, ενώ διάφορες άλλες φωτογραφίες και συλλογές υπάρχουν και στην ιστοσελίδα του NickMesh.com.

Για να πάρετε μία μόνο γεύση