Γνωστός γκέι πορνοστάρ υποστηρίζει πως έγινε ρατσιστής λόγω κατανάλωσης μεθαμφεταμίνης

13/11/2020
από

O Αυστραλός γκέι πορνοστάρ Billy Santoro έκανε μια απολογητική ανάρτηση, αναφερόμενος στα ρατσιστικά σχόλια που είχε κάνει με αφορμή του κίνημα του Black Lives Matter.

Ο Santoro είχε ενθαρρύνει τους Αμερικανούς να “πυροβολήσουν πρώτοι” τους διαδηλωτές για τη δολοφονία του George Floyd.

Σύμφωνα με την Daily Star, ο Santoro έγραψε τα ρατσιστικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον περασμένο Ιούνιο.

«Χαχαχα. Αμερική! Λοιπόν άφησες τους μαύρους σου να σε λεηλατούν ως τρόπο διαμαρτυρίας. Ξύπνησε επιτέλους. Πυροβόλησε πρώτη», έγραψε ο Santoro στο Facebook.

Σε μια άλλη ανάρτηση, ο Santoro έγραψε ότι «οι μαύροι θα γεννήσουν περισσότερο μίσος απέναντί τους», ενώ σε μια άλλη είχε επιτεθεί στους αφροαμερικανούς αποκαλώντας τους ομοφοβικούς.

Στη συνέχεια ο ίδιος διέγραψε τους λογαριασμούς του στο OnlyFans και το JustForFans. Ο Santoro διέγραψε επίσης τον λογαριασμό του στο Twitter, αν και αργότερα ξεκίνησε μια νέα, κοινή σελίδα με τον σύζυγό του Gage.

Τώρα ο Santoro επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ζητήσει συγγνώμη, ισχυριζόμενος ότι η κατανάλωση μεθαμφεταμίνης προκάλεσε τις ρατσιστικές του εκρήξεις.

https://twitter.com/i/status/1312568251541381120

«Έχω πει μερικά πράγματα για τα οποία λυπάμαι πολύ», έγραψε ο Santoro στην ανάρτησή του στο Twitter, «για τα οποίο ζητώ συγγνώμη και με κανέναν τρόπο δεν εννοούσα, ενώ ήμουν υπό την επιρροή. Τελικά ξύπνησα μια μέρα συνειδητοποίησα. Εγώ και ο σύζυγός μου Gage και οι δύο έχουμε έναν εθισμό που πολεμάμε, και είναι δύσκολο. Έχουμε όλα τα εργαλεία για να επανέλθουμε, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Ο Gage και εγώ κάναμε την επιλογή μας, να επιλέξουμε ο ένας τον άλλον έναντι ενός ναρκωτικού… χρειαζόμαστε τους φίλους και τους θαυμαστές μας να συσπειρωθούν και να μας βοηθήσουν σε αυτήν την περίοδο. Θέλω οι άνθρωποι να δουν τι μπορεί να τους κάνει αυτό το ναρκωτικό».




Δες και αυτό!