Νέο single της Britney Spears: Swimming in the Stars | “Μην το αγοράσετε!”

12/11/2020
από
single, Spears

Ένα νέο single της Britney Spears με τίτλο “Swimming in the Stars” κυκλοφόρησε – λίγες μόνο ώρες μετά την απόφαση του δικαστή, που αρνήθηκε να αναστείλει τον έλεγχο του πατέρα της Britney στην περιουσία της.

Το νέο κομμάτι -ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι από την εποχή του Glory- είναι διαθέσιμο σε βινύλιο μέσω του Urban Outfitters. Όμως, “μην το αγοράσετε!” 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Urban Outfitters (@urbanoutfitters) στις

Ανακοινώνοντας την κυκλοφορία του χθες, ένας εκπρόσωπος του καταστήματος ανέφερε στο Instagram: «Είναι η μέρα των S11NGLES: κατευθυνθείτε στο σύνδεσμο στο bio για να αγοράσετε 11 βινύλια περιορισμένης έκδοσης από 11 καλλιτέχνες, αποκλειστικά για Urban Outfitters!» 

Τραγούδια των Billie Eilish, Megan Thee Stallion και Fifth Harmony κυκλοφορούν, επίσης, σε βινύλιο στο πλαίσιο αυτής της καμπάνιας.

Το “Swimming In the Stars” θα κυκλοφορήσει streaming και digital σε δύο εβδομάδες, αναφέρει το Billboard.

Σύμφωνα με το The Associated Press, ο δικηγόρος της Spears, Samuel D. Ingham III, δήλωσε αυτήν την εβδομάδα: «Η πελάτης μου με ενημέρωσε ότι φοβάται τον πατέρα της. Δε θα εμφανιστεί ξανά, αν ο πατέρας της είναι υπεύθυνος για την καριέρα της. Είμαστε πραγματικά σε ένα σταυροδρόμι.» 

“Μην το αγοράσετε!”

Απαντώντας στην ανακοίνωση της Urban Outfitters στο Insta, ένας θαυμαστής είπε ότι αγοράζοντας το single “υποστηρίζετε ένα brand κι όχι την ίδια τη Britney Spears, το πρόσωπο που υπήρξε εδώ και πολύ καιρό σε κηδεμονία.” 

Ένα άλλο άτομα έγραψε: «Όλες/οι θα δώσετε 17 δολάρια για ένα UO βινύλιο αποκλειστικά από ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι ίσως από την εποχή του Glory, εν μέσω της τρέχουσας νομικής μάχης της κυρίας Britney Spears για τα δικαιώματά της, την επόμενη μέρα, που έλαβε δυσάρεστα νέα, ότι ο πατέρας της θα παραμείνει συντηρητής της, μέχρι την επόμενη ακρόαση. Κακό timing και με κακό γούστο.” 

https://avmag.gr/130874/mikri-dikastiki-niki-tis-britney-spears-enantion-toy-patera-tis/




Δες και αυτό!