Η Victoria Volkova έγινε η πρώτη τρανς γυναίκα που βρέθηκε στο εξώφυλλο του Playboy Mexico

10/11/2020
από

Η Victoria Volkova έγραψε ιστορία στο Μεξικό ως η πρώτη τρανς γυναίκα που βρέθηκε στο εξώφυλλο του Playboy Mexico.

Η Volkova είναι lifestyle & beauty influencer και δημοφιλής προσωπικότητα στο YouTube στο Μεξικό. Η 27χρονη γεννήθηκε στην πολιτεία Querétaro και αποτελεί ακτιβίστρια για τα τρανς και ΛΟΑΤ+ δικαιώματα.

«Το Playboy Mexico, σε συνεργασία με τη μητρική του εταιρεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, ήταν πάντα υπέρ όλων των κοινωνικών αγώνων», δήλωσε η ίδια. «Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε αυτήν την έκδοση που αναμφίβολα θα γίνει μία από τις αγαπημένες τη συλλογή σας». 

Η Volkova γιόρτασε τη συμμετοχή της στο περιοδικό και στο Instagram, γράφοντας: “Αυτό το εξώφυλλο γιορτάζει τους διαφορετικούς τρόπους να είσαι γυναίκα, τους διαφορετικούς τρόπους να είσαι όμορφη, τους διαφορετικούς τρόπους εξερεύνησης του αισθησιασμού σου…”

Πρόσθεσε ότι ελπίζει ότι το εξώφυλλο αυτό θα κάνει τους ανθρώπους πιο περίεργους. «Πιο περίεργους να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον, πιο περίεργους να γνωρίσουν το πώς είναι να είσαι τρανς άτομο. Πιο περίεργους για το πώς ζουν οι τρανς άνθρωποι σε αυτήν τη χώρα και στον κόσμο και τι πρέπει να περάσουμε για να ζήσουμε μια αξιοπρεπή ζωή, να γίνουμε σεβαστοί, να κερδίσουμε τα προς το ζην, να κερδίσουμε τον σεβασμό των άλλων, να ψάχνουμε για δουλειά, να επιβιώνουμε στο σχολείο, να επιβιώνουμε σε αυτήν την κοινωνία που δε θέλει να κοιτάξει τα προβλήματά μας».

«Για πολύ καιρό μισούσα το σώμα μου και μισούσα να είμαι τρανς γυναίκα», έγραψε. «Τώρα, έχω μάθει να αγαπώ τον εαυτό μου για το ποια είμαι».




Δες και αυτό!