Ο Charles M. Blow τα βάζει με τα λευκά γκέι “αγόρια” που ψήφισαν Trump

09/11/2020
από
Charles M. Blow

Ο συγγραφέας και ο αρθρογράφος των New York Times, Charles M. Blow, δεν μπόρεσε να κρατηθεί μετά από την είδηση, για το πόσα πολλά ΛΟΑΤΚ άτομα ψήφισαν τον Donald Trump στις εκλογές 2020.

Τα exit poll που πραγματοποιήθηκαν από την Edison Research για την Εθνική Εκλογική Ομάδα των Η.Π.Α. διαπίστωσαν ότι το 28% των ΛΟΑΤΚ ατόμων ψήφισε Τραμπ. Αυτό αυξήθηκε από 14% από το ποσοστό του 2016.

“Το ποσοστό των ΛΟΑΤΚ ατόμων που ψήφισε τον Τραμπ διπλασιάστηκε από το 2016. ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ!!!” έγραψε στο Twitter, ο Blow: «Γι’ αυτό, τα ΛΟΑΤ άτομα που έχουν διαφορετικό του λευκού χρώμα δέρματος δεν εμπιστεύονται πραγματικά τους λευκούς γκέι άνδρες. Ναι, είπα αυτό που είπα. Τελεία.”

Αφού έλαβε κριτική για το σχόλιό του, ο αμφιφυλόφιλος Blow, έγραψε κι ένα άλλο tweet, λέγοντας:

«Και, για εσάς αγόρια – ΑΓΟΡΙΑ – που πιστεύετε ότι οι ομοφοβικές βρισιές με πληγώνουν: χαχαχαχαχα. Είμαι ανίκητος περισσότερο από ότι οι ορμόνες που εκκρίνονται από το σώμα σας.”

Γιατί, λοιπόν, ένας τόσο μεγάλος αριθμός ΛΟΑΤΚ ατόμων ψήφισε υπέρ του φανατικού που έχει περάσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια ενεργά για να αφαιρέσει τα δικαιώματά τους;

Καλή ερώτηση!

Αλλά, μια πρόσφατη μελέτη από το Williams Institute θα μπορούσε να το εξηγήσει. Διαπίστωσε ότι το 41% των ΛΟΑ Ρεπουμπλικανών δηλώνει ότι επιθυμεί να ήταν στρέιτ και το 38% πιστεύει ότι η σεξουαλικότητά της/του είναι ελάττωμα του χαρακτήρα τους.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, αυτές οι εκλογές μάς έδειξαν ότι οι ΛΟΑΤΚΙ+ άνθρωποι εξακολουθούμε να έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε όσον αφορά την αντιμετώπιση του ρατσισμού, εντός της δικής μας κοινότητας.

https://avmag.gr/132062/to-61-ton-loat-psifoforon-psifise-yper-toy-mpainten/




Δες και αυτό!