Ιερέας -μίσους- ισχυρίζεται ότι ο Joe Biden θα φυλακίσει ομοφοβικούς

06/11/2020
από

Μιλώντας στον Tony Perkins, ο πρόεδρο της αντι-ΛΟΑΤΚΙ ομάδας μίσους Family Research Council, Ευαγγελιστής ιεροκήρυκας, Franklin Graham, προειδοποίησε -χωρίς καμία απόδειξη- ότι οι Δημοκρατικοί θα φυλακίσουν τους αντι-ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστές, αν νικήσει ο Biden τις εκλογές.

Σε αυτή τη συνέντευξη ευρέου φάσματος, ο Graham μίλησε για τη φιλανθρωπική του οργάνωση Samaritan’s Purse και είπε ότι «μέχρι στιγμής είχαν ευλογηθεί» από διακυβερνήσεις που υποστήριζαν τον χριστιανικό κλήρο.

«Στην κυβέρνηση του Obama υπήρχαν προβλήματα, χωρίς αμφιβολία», συνέχισε. «Υπήρχαν ένα σωρό ακτιβιστές στον Λευκό Οίκο που ήθελαν να προωθήσουν τη γκέι ατζέντα».

«Στοχοποιούσαν επιχειρήσεις για να τις κλείσουν – ανθοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, άτομα που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν σε γκέι γάμο» , είπε, αναφερόμενος σε διακεκριμένες νομικές υποθέσεις, όπου οι πάροχοι υπηρεσιών βρέθηκαν στο δικαστήριο, επειδή έκαναν διακρίσεις κατά των ομόφυλων ζευγαριών.

Συνέχισε λέγοντας: «Πιστεύω ότι αν κερδίσει ξανά το Δημοκρατικό Κόμμα, θα συνεχίσουν αυτήν την ατζέντα και θα ψάχνουν να στοχοποιήσουν επιχειρήσεις και κληρικούς, για να τα κλείσουν, ή ακόμα και να τους βάλουν φυλακή. Ποιος ξέρει, αλλά έρχεται.» 

Συνέχισε τον αβάσιμο ισχυρισμό ότι οι αντι-ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστές μπορεί να φυλακιστούν υπό την κυβέρνηση Biden, λέγοντας ότι οι άνθρωποι που «υπηρετούν τον Ιησού» θα συνεχίσουν να «κάνουν το έργο που τους είπε να κάνουν» ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών.

«Μπορεί να μας κοστίσει παραπάνω, μπορεί κάποια άτομα να πάνε φυλακή» , είπε. «Αλλά ας κάνουμε το έργο που μας κάλεσε ο Θεός να κάνουμε, και ας μη φοβόμαστε τι θα μας συμβεί ή τι δε θα γίνει.» 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Graham και ο Perkins θρήνησαν το κλείσιμο των εκκλησιών σε κάποια μέρη των Η.Π.Α., το οποίο είναι ένα μέτρο για να περιοριστεί η μετάδοση του ιού COVID-19.




Δες και αυτό!