Εκλέχθηκε σερίφης η αξιωματικός που απολύθηκε το ’17 “επειδή είναι λεσβία” 

04/11/2020
από
σερίφης, λεσβία

Η Charmaine McGuffey είναι η νέα σερίφης της Κομητεία Χάμιλτον του Οχάιο, νικώντας τον πρώην προϊστάμενό της. Νίκησε τον Bruce Hoffbauer, τον Ρεπουμπλικανικό αντίπαλό της, στις γενικές εκλογές με το 52% των ψήφων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charmaine McGuffey For Sheriff (@charmainemcguffey) στις


Η McGuffey είχε γίνει πρώτη είδηση, όταν ανακοίνωσε την απόφασή της να κατέβει υποψήφια για τη θέση σερίφη. Προκάλεσε το πρώην προϊστάμενό της, Jim Neil. Ο Neil την είχε απολύσει, ισχυρίστηκε η McGuffey, επειδή είναι λεσβία.

Η McGuffey σήμερα τον νίκησε εύκολα με περίπου το 70% των ψήφων, παίρνοντας γλυκιά εκδίκηση.

Τόσο η McGuffey όσο και ο Hoffbauer έχουν μακρά εμπειρία στο σώμα. Η McGuffey υποσχέθηκε «υπευθυνότητα» και «λογοδοσία» εάν κέρδιζε τις εκλογές. Ο Hoffbauer ισχυρίστηκε ότι θα “απομάκρυνε” ο ίδιος “και θα ήταν το εκτελεστικό όργανο επιβολής του νόμου” εάν έβλεπε ανθρώπους να γονατίζουν κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων ή εκδηλώσεων.

Η McGuffey δήλωνε, επίσης, την υπερηφάνεια της για τη σεξουαλική της ταυτότητα κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, ακόμη και στις πολιτικές της διαφημίσεις.

«[Η εκλογή μου] θα σήμαινε ότι η χώρα μας προχωρά», είπε στο LGBTQ Nation τον Μάρτιο, “1950, όπου όχι μόνο οι γυναίκες θα αγκαλιάζονται από τον κόσμο της επιβολής του νόμου, αλλά επίσης τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας μπορούν να φορούν στολή και να είναι αρκετά επιτυχημένα.”

Έφερε επίσης εγκρίσεις από τον γερουσιαστή Sherrod Brown, την πρώην εκπρόσωπο Gabrielle Giffords και την πρώην δήμαρχο του Σινσινάτι Roxanne Qualls.




Δες και αυτό!