Lady (Gaga) and the Tr(u)mp

03/11/2020

To αστέρι της ποπ σκηνής μίλησε υπέρ του Joe Biden και απάντησε στον Donald Trump.

H Lady Gaga επιτέθηκε στον Donald Trump, απαντώντας στα σεξιστικά σχόλια που είχε κάνει το 2005. Συγκεκριμένα μίλησε εχθές, στα πλαίσια της εκστρατείας του Joe Biden στη Φιλαδέλφεια.

«Ψηφίστε σαν να εξαρτάται η ζωή σας απ΄αυτό ή ψηφίστε σαν να εξαρτάται η ζωή των παιδιών σας, γιατί όντως εξαρτάται», ανάφερε χαρακτηριστικά η διάσημη τραγουδίστρια.

«Ανεξάρτητα από τον τρόπο που αυτοπροσδιορίζεσαι, τώρα είναι η ευκαιρία σου να καταψηφίσεις τον Donald Trump, ένας άντρα που πιστεύει ότι η φήμη του του δίνει το δικαίωμα να αρπάξει μια από τις κόρες σου ή τις αδελφές ή τις μητέρες ή τις συζύγους σου από οποιοδήποτε μέρος του σώματός τους».

https://www.instagram.com/p/CHGzXzjsrHI/?utm_source=ig_embed

H Lady Gaga αναφέρεται στο σχόλιο που είχε κάνει ο Trump το 2005, υποστηρίζοντας ότι «όταν είσαι σταρ [και γυναίκα] σε αφήνει να της κάνεις τα πάντα … Πιάσε την από το μ@υνί. Μπορείς να κάνεις τα πάντα».

Η Gaga, που τραγούδησε επίσης το ‘Shallow’ και το ‘You and I’ στην ομιλία, πρόσθεσε: «Ψήφισε τον Joe. Είναι ένα καλό άτομο».

Από την άλλη, ο Τrump στη δική του ομιλία στην ίδια πολιτεία, σχολίασε πως «η Lady Gaga δεν είναι και τόσο καλή» και ότι γνωρίζει «πολλές ιστορίες γι΄αυτήν».

Πέρα από την Gaga και άλλες διασημότητες, όπως η Cher και ο Kevin McHale έχουν δηλώσει ανοιχτά την υποστήριξή τους στον Biden, ο οποίος έγραψε σήμερα στο Twitter: «Πιστεύω ότι τα ΛΟΑΤΚ+ δικαιώματα είναι ανθρώπινα δικαιώματα – και τίθενται (σήμερα) σε ψηφοφορία».

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!