Η ανάρτηση του Δημήτρη Παπαδημούλη για την αυριανή δίκη της δολοφονίας του Ζακ

20/10/2020
από

Μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με την αυριανή δίκη της δολοφονίας του Ζακ, έκανε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, υπεύθυνος για θέματα ένταξης, ισότητας και διαφορετικότητας μετέφερε “το κοινωνικό αίτημα για αυστηρό δικαστικό και αστυνομικό έλεγχο και απονομή δικαιοσύνης” ενώ τόνισε πως “η ειδεχθής δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου αποτελεί ένα ακόμη κρούσμα ρατσισμού και βαρβαρότητας, που απειλούν τις κοινωνίες της ΕΕ, αλλά και το ίδιο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα”.

Ολόκληρη η ανάρτηση

“Ξεκινά αύριο, Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, η δίκη για τον απάνθρωπο ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου. Κατηγορούμενοι για το αδίκημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης δύο καταστηματάρχες και τέσσερις αστυνομικοί.

Η ειδεχθής δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου αποτελεί ένα ακόμη κρούσμα ρατσισμού και βαρβαρότητας, που απειλούν τις κοινωνίες της ΕΕ, αλλά και το ίδιο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

Το κοινωνικό αίτημα για αυστηρό δικαστικό και αστυνομικό έλεγχο και απονομή δικαιοσύνης παραμένει δυνατό και ισχυρό.

Ως Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, υπεύθυνος για θέματα ένταξης, ισότητας και διαφορετικότητας, εργάζομαι για μια κοινωνία ανοιχτή και χωρίς διακρίσεις. Η ποικιλομορφία των κοινωνιών μας είναι πλούτος.”

https://www.facebook.com/papadimoulis/posts/3603957639656174




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!