Αστρολογικές προβλέψεις για τους μήνες Οκτώβριος – Νοέμβριος | Ζώδια

Τι λένε τα μελλούμενα για τα επαγγελματικά σας; Θα σας φέρει ο κοροναβάιρους νέους έρωτες ή θα κλειστείτε σε καραντίνα και δε θα βλέπετε ψυχή; Ποια η πιθανότητα να έχει όντως ντομάτα το σάντουιτς που μόλις αγοράσατε, ενώ ρωτήσατε πρώτα τον υπάλληλο αν έχει κι αυτός σας απάντησε “όχι” χωρίς καν να σας ρίξει ούτε μια ματιά. Μπορεί στο τελευταίο να μην ξέρουν να σας το απαντήσουν τα ζώδια, αλλά εγώ* θα σας το πω. Αρκετά μεγάλη!

ΚΡΙΟΣ

Λοιπόν, τέρμα τα αστεία, γιατί το επόμενο δίμηνο θα είναι το καλύτερο που έχει υπάρξει και τέτοια. Μια πανσέληνος γουρούνα στο ζώδιό σας παίζει σπουδαίο ρόλο σε καινούργια project και προσωπικούς στόχους και θα γίνει χαμός. Τα ερωτικά βέβαια θα πάνε σκατά, αλλά ποιος χέστηκε;. Εμείς έχουμε καινούργια σχέδια, λεφτά, τουπέ και μία έκλειψη στον όγδοο οίκο, που είναι σημαντική.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσάς, σας έχει μπει ο Άρης και σας κάνει μαλακίες. Θα κάτσει κανά μήνα, οπότε μην περιμένετε πολλά τον Οκτώβριο. Δυσκολίες βλέπω, άγχος και παχυσαρκία, που τουλάχιστον σημαίνει πως τρώτε καλά. Απόλυτα κατανοητό γιατί κι εγώ, όταν αγχώνομαι τρώω πάρα πολλούς υδατάνθρακες και παθαίνω κατακράτηση υγρών και φαίνεται σα να έχω πάρει. Από μέσα όμως είμαι κομψότατη παρά τις κακουχίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διδυμάκια μου γλυκά έχει μία πανσέληνο εξαιρετική κάπου μες στον Οκτώβριο, που για κάποιο λόγο σάς κάνει πολύ κοινωνικούς και τέτοια, οπότε μέχρι τα τέλη του Οκτωβρίου υπάρχουν αρκετά σενάρια. Ή θα βρείτε πολύ καλή δουλειά ή θα βρείτε τον έρωτα ή θα κολλήσετε κοροναβάιρους. Αυτά μπορεί κάλλιστα να συνδυαστούν, γιατί αυτή είναι η μαγεία των άστρων, οπότε φοράτε μάσκα και πλένετε τα χέρια σας τακτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κοιτάξτε, γενικά τον Οκτώβριο, αν και θέλω να δω περισσότερα πράγματα δεν μπορώ. Βλέπω μόνο δουλειά και τέτοια βαρετά. Καλά θα πάνε και μπορείτε να στοχεύσετε ψηλά, ό,τι στο καλό μπορεί να σημαίνει αυτό. Από Νοέμβριο όμως, θα γίνει της κακομοίρας. Ο ΈΡΩΤΑΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ θα σας χτυπήσει την πόρτα και θα τρέχετε και δεν θα προλαβαίνετε. Ή θα σας την ανοίξει, μπορεί και να σας την κλείσει. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει κινητικότητα.

ΛΕΩΝ

Ωραία θα είναι τους επόμενους δύο μήνες. Η αλήθεια είναι βέβαια πως τα άστρα σας είναι λίγο βαρετά, γιατί μου δείχνουν κάτι δουλειές στο σπίτι. Θέλετε να ρίξετε τον τοίχο στο χολ, για να ανοίξετε πόρτα και να κάνετε ένα μικρό μπάνιο στην αποθήκη ή κάτι τέτοιο. Γενικά βαρετός Οκτώβριος και επειδή μπορεί να μην βγάζετε άκρη με τους μαστόρους, μπορεί να σας φάει και τον Νοέμβριο. Αν και ο Νοέμβριος έχει κι ερωτικά αλλά δεν έχω άλλες λέξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λοιπόν γενικά δεν είναι και η καλύτερη περίοδος. Βέβαια δεν είναι ούτε η χειρότερη. Θα την χαρακτήριζα άκρως βαρετή, το οποίο βγάζει απόλυτο νόημα, γιατί είναι ακριβώς αυτό που σας αξίζει. Κάπου στον όγδοο οίκο τον ηλιακό είναι μία πανσέληνος, η οποία επηρεάζει τα αισθηματι κά και τα ερωτικά σας. Λες και χρειαζόσασταν ποτέ τα άστρα για να τα κάνετε σαν τα μούτρα σας. Επαγγελματικά είναι καλά τα πράγματα, πιο καλά απ’ ότι σας πρέπει.

ΖΥΓΟΣ

Είχε πέσει χαλάρωση τον τελευταίο καιρό και θα πέσει κι άλλη τον Οκτώβριο, γιατί δεν βλέπω κάτι συνταρακτικό, οπότε καθίστε σπίτι και δείτε ταινίες. Από τέλη Οκτωβρίου τα επαγγελματικά θα πάρουν φωτιά και μετατρέπεστε σε μαγνήτες χρημάτων, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα άστρα. Εγώ δεν είμαι ποτέ τόσο ενθουσιώδης, αλλά τέλος πάντων καταλάβατε. Τα ερωτικά πάνε από το κακό στο χειρότερο αλλά η αστρολογική μου διεπιστημονικότητα λέει πως τον Δεκέμβριο θα είναι καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλα καλά γενικά. Τα επαγγελματικά έχουν μπει σε μία γραμμή και δε νομίζω πως χρειάζεστε και τίποτα εκπλήξεις για τουλάχιστον ένα τρίμηνο – τετράμηνο. Τα άστρα λένε να ασχοληθείτε με τα αισθηματικά σας και τα ερωτικά σας, γιατί έχει μία αυτή τον δεύτερο οίκο που κάτι βοηθάει, το οποίο δεν έψαξα, γιατί δεν έχω καμία όρεξη να ασχολούμαι με κανέναν σκορπιό. Αντ’ από εκεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν να περιγράψουν το επόμενο τρίμηνο. Τα επαγγελματικά θα είναι σπουδαία. Λεφτά και νέες προτάσεις θα φτάνουν στο μέιλ σας καθημερινά. Μπορεί και όχι, αλλά τέλος πάντων, έτσι το έχω φανταστεί. Μπορείτε να κάνετε και ταξίδια, αν και καλό θα ήταν να περιμένετε, γιατί έχει γεμίσει η πλάση κοροναβάιρους και καλό θα ήταν να προσέχετε μην πάτε και κολλήσετε τίποτα. Έτσι κι αλλιώς τέλη Νοεμβρίου θα είστε, λέει, στις κλειστές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σκατά πήγε τον περασμένο δίμηνο. Απαίσια περάσατε. Βέβαια, αυτό έχει και το καλό ότι δεν μπορεί να πάει χειρότερα, μόνο καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση, το επόμενο δίμηνο δεν προβλέπεται να σας πέσει κάποιο πιάνο στο κεφάλι, το οποίο είναι πολύ ευχάριστο. Δεν υπάρχει, βέβαια, σχετική πρόβλεψη για κάποιο πιθανό αμόνι, αλλά νομίζω πως είστε καλυμμένοι. Τα αισθηματικά πάνε καλά. Υπάρχει μία ασφάλεια και τέτοια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λοιπόν, γενικά καλοί θα είναι οι επόμενοι μήνες σύμφωνα με τα άστρα. Εγώ βέβαια δεν συμφωνώ καθόλου, γιατί τα βλέπω τα χάλια σας. Τα αισθηματικά μπορεί να σας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα γιατί, σύμφωνα με τα άστρα, ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα, αν δεν σας την έχει χτυπήσει, που σε αυτήν την περίπτωση του κλείσατε την πόρτα στα μούτρα. Τα επαγγελματικά θα πάνε σπουδαία. Ας είναι.

ΙΧΘΥΕΣ

Σε ένα παράλληλο σύμπαν στο οποίο οι ιχθύες έχουν κάποια μορφή νοημοσύνης, ίσως μεγαλύτερη από αυτή του τόνου πλακί, η πρόβλεψή σας θα ήταν η εξής: Τα επαγγελματικά πάνε καλύτερα από ποτέ, προς μεγάλη έκπληξή σας και δική μου. Κυρίως ευνοούνται οι ακαδημαϊκές καριέρες, αν αυτό βοηθάει λίγο παραπάνω. Γενικά, δεν χέζεστε στο τάλιρο αλλά τέλος πάντων, αναγνωρίζεται ο κόπος σας. Τα ερωτικά σέρνονται, όπως και ο κώλος σας άλλωστε.

https://www.instagram.com/p/CGUTsAIqSO7/

https://www.instagram.com/p/CGUTsDTKQhM/

*Εισαγωγή: Νικόλας Μαλανδράκης




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!