Βελόπουλος: Ακραία ρατσιστική ρητορική μίσους | Πρόταση για οπλοφορία

13/10/2020
από

Με ρητορική μίσους και ακραίες εκφράσεις τοποθετήθηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος, αυτή τη φορά για τη δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, ενός 18χρονου Ρομά.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης προτείνει όπλα σε κάθε ελληνικό σπίτι για να γίνεται «κόσκινο ο κάθε Ρομά που θα μπουκάρει.» 

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη μίλησε για τη δολοφονία ενός 18χρονου Ρομά στη Μεσσήνη πριν από μερικές ημέρες, αλλά και στις εικόνες έντασης που ακολούθησαν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στο Focus, επεσήμανε πως το κόμμα του θα καταθέσει πρόταση νόμου στη Βουλή, ώστε «να έχει άδεια οπλοφορίας ο κάθε Έλληνας στο σπίτι του» συμπληρώνοντας πως: «θα κάνουμε τον κάθε Έλληνα πολιτοφύλακα–εθνοφύλακα απ’ άκρη σ’ άκρη» και «όταν μπουκάρει μέσα ο κάθε Ρομά θα τον κάνει κόσκινο.» 

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως: «Όταν μπαίνει μέσα Ρομά σπίτι μου για να μου πειράξει την οικογένειά μου, την εστία μου, τη γυναίκα μου, το παιδί μου θα τον κάνω κόσκινο. Θα τον περάσω από κόσκινο, πριονοκορδέλα, δε με νοιάζει. Όταν μπαίνει σπίτι μου μέσα, θα τον περάσω πριονοκορδέλα. Δε θα αγγγίξει τρίχα από την οικογένειά μου, από τη γυναίκα μου και το παιδί μου. Τελεία και παύλα.» 

Επεσήμανε δε την ανάγκη να εκπαιδευτούν και οι γυναίκες: «Να πηγαίνουν έστω μία φορά το χρόνο να κάνουν χρήση όπλου, να ξέρουν, γιατί έρχονται δύσκολες στιγμές. Και οι άνδρες, φυσικά. Να δω πότε θα καταλάβουν τα κόμματα του συστήματος ότι πλέον είναι επιτακτική η ανάγκη να γίνουμε Σπαρτιάτες και Σπαρτιάτισσες.» 

Ακόμη, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφερόμενος στον 63χρονο δράστη, επεσήμανε πως: «Επειδή πήγε το κατακάθι, ο εγκληματίας ο 18χρονος μπήκε να ληστέψει το σπίτι του και επειδή πήρε την καραμπίνα και τον πυροβόλησε, τον προφυλάκισαν, γιατί εκβίαζαν οι εγκληματίες οι Ρομά, που δεν είναι όλοι εγκληματίες, όμως ας τους απομονώσουν οι ίδιοι. Δεν ψάχνω εγώ ποιος είναι καλός και ποιος κακός. Τι έκανε ο άνθρωπος; Αμύνθηκε. Και τον βάλανε φυλακή, τον προφυλάκισαν, επειδή βγήκαν σε όλη την Ελλάδα να την κάψουν. Κόρινθο, Καλαμάτα, Μέγαρα. Ποιοι είναι όλοι αυτοί; Στο καράβι και βούλιαγμα.» 

Επανέλαβε πως θέλει οι Έλληνες να γίνουν Σπαρτιάτες, ενώ αναφέρθηκε στους Ελβετούς που έχουν όπλο σπίτι: «Έτσι πρέπει να κάνουμε και εμείς, γιατί έχουμε Τουρκία απέναντι. Δεν έχουμε Μονακό και Λουξεμβούργο.» 

https://www.youtube.com/watch?v=cCHwQkBs4C8




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!