Τα Oreo έγιναν πολύχρωμα για να γιορτάσουν τις ΛΟΑΤ+ οικογένειες

12/10/2020
από
Oreo

Η περιορισμένη έκδοση Oreo Rainbow Cookies κυκλοφόρησε για τον εορτασμό του Μήνα ΛΟΑΤ+ Ιστορίας (Οκτώβριος για τις ΗΠΑ, Φεβρουάριος για το Ηνωμένο Βασίλειο).

Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την PFLAG National, η οποία υποστηρίζει τα ΛΟΑΤ+ άτομα, τους γονείς και τις οικογένειές τους.

Δε θα είναι διαθέσιμα στην αγορά

Παρόλο που τα μπισκότα χαρακτηρίστηκαν ως «η rainbow στιγμή του καπιταλισμού» από πολλά άτομα, η εταιρία αποκάλυψε ότι τα μπισκότα με θέμα το Pride δε θα είναι διαθέσιμα για αγορά, αλλά θα προσφέρονται μόνο σε όσα άτομα εκτελούν «πράξεις συμμαχίας για την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα» .

Πέρα από το κλασικό rainbow

Την Ημέρα του Coming Out (11 Οκτωβρίου), ο επίσημος λογαριασμός του Twitter των Oreo δημοσίευσε τα μπισκότα στις αποχρώσεις διαφόρων σημαιών ΛΟΑΤΚΙ+ υπερηφάνεια.

Αντιδράσεις για τη λεσβιακή ορατότητα

Αλλά πολύ σύντομα δέχτηκαν κριτική, επειδή ξέχασαν τη σημαία της λεσβιακής ορατότητας. Τέσσερις ώρες αργότερα, η σημαία στα χρώματα της λεσβιακής ορατότητα εμφανίστηκε τελικά.

Το συγκινητικό spot

Η εταιρίων κυκλοφόρησε ακόμη μια συγκινητική ταινία μικρού μήκους, που δείχνει το ταξίδι ενός πατέρα προς την αποδοχή της λεσβίας κόρης του και της συντρόφου της, «υποστηρίζοντας την ιδέα ότι ένας κόσμος αγάπης ξεκινά με ένα σπίτι αγάπης» .




Δες και αυτό!