ΗΠΑ 2020: Διασημότητες γδύνονται και ενθαρρύνουν τον κόσμο να ψηφίσει

09/10/2020
από
Διασημότητες γδύνονται

Σε πολλές εκστρατείες, διασημότητες γδύνονται για να ενημερώσουν τον κόσμο των ΗΠΑ σχετικά με την ψηφοφορία και το #ThirstTrapTheVote.

Οι διασημότητες γδύνονται εντελώς, και δίνουν στον κόσμο οδηγίες για το πώς να ψηφίσουν σωστά, ώστε η ψήφος τους να μετρήσει και να μην χαρακτηριστεί άκυρη.

Ωστόσο, η εκστρατεία του Adam W για το PST του Comedy Central #ThirstTrapTheVote έχει γίνει viral. Και τώρα ο rocker Tommy Lee συμμετέχει, επίσης, στην εκστρατεία αυτή!

Διασημότητες όπως η Sarah Silverman, ο Mark Ruffalo, ο Chris Rock, ο Chelsea Handler, ο Josh Gad και η Naomi Campbell πρωταγωνιστούν σε ένα νέο βίντεο που διδάσκει στους ψηφοφόρους πώς να αποφεύγουν ένα «γυμνό ψηφοδέλτιο» όταν ψηφίζουν μέσω ταχυδρομείου. (Αρκετές πολιτείες περιλαμβάνουν ένα «φάκελο προστασίας προσωπικών δεδομένων» για την ψηφοφορία και στη συνέχεια αυτός ο φάκελος τοποθετείται μέσα στον φάκελο αλληλογραφίας.)

Πριν από λίγο καιρό το Queer Eye Fab Five συνεργάστηκε με τη σύζυγο του Joe Biden, την Jill Biden για έναν έρανο. Πέρασαν το μήνυμα ότι μία νίκη των δημοκρατικών δεν είναι εγγυημένη στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.




Δες και αυτό!