Την Νο1 παγκοσμίως plus-size αντρική καμπάνια υπογράφει η Rihanna

07/10/2020
από
Rihanna, plus-size, Savage X Fenty Vol 2
Savage X Fenty Vol 2

Στη νέα της σειρά, Savage X Fenty, η 32χρονη Rihanna επέλεξε plus-size μοντέλα για την προωθητική της καμπάνια, καθιστώντας, αυτήν την καμπάνια πρώτη παγκοσμίως.

Η Rihanna είναι ευρέως γνωστή για το τι κάνει στον κόσμο της μόδας, προσπαθώντας να υποστηρίζει τη συμπεριληπτικότητα και η τελευταία της συλλογή δεν αποτελεί εξαίρεση.

Η επίδειξη μόδας εσωρούχων Savage X Fenty Vol 2 της Rihanna προβλήθηκε στο Amazon Prime Video πριν από λίγες μέρες. Πολλά άτομα δήλωσαν ευτυχισμένα με το να μπορούν να δουν επιτέλους ανδρικά plus-size μοντέλα που να φορούν τα μποξεράκια τους!

Η Rihanna έλαβε παρόμοιο έπαινο για την επίδειξη εσωρούχων Savage X Fenty που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη της εβδομάδας μόδας το 2018. Η επίδειξη παρουσίασε δύο έγκυα μοντέλα εκτός από μία γκάμα μοντέλων διαφορετικών τύπων και μεγεθών σώματος και η Rihanna μίλησε τη συμπερίληψη που έρχεται φυσικά στην ίδια, όταν σχεδιάζει.

Πολλά άτομα την επαίνεσαν που πρόβαλε plus-size ανδρική μόδα και στον ιστότοπο Savage X Fenty και την επικροτούμε για την εισαγωγή της συμπερίληψης στη βιομηχανία της ανδρικής μόδας.

“Αυτή είναι η πρώτη συπεριληπτική ως προς το ανδρικό σώμα καμπάνια, που έχω δει” 

“Δεν έχω δει ποτέ ένα μοντέλο σχηματισμένο όπως εγώ. Αυτό κάνει θαύματα στην αυτοπεποίθησή μου!” 

“Είμαι φτιαγμένος έτσι, και δεν ήμουν έτοιμος να δω ένα κάρο κόσμου να με βρίσκει ελκυστικό. Οπότε έχω κάποια συναισθήματα γι’ αυτό το πράγμα αυτήν την στιγμή.” 

“Ποτέ σε όλη την ενήλικη ζωή μου δεν έχω δει ένα μοντέλο που να μοιάζει με μένα. Νιώθω… σχεδόν συγκινημένος; Σαν επιτέλους να μπορώ να αγοράσω κάτι που βλέπω και που θέλω και ΞΕΡΩ ότι έχει δημιουργηθεί για άτομα όπως εγώ” 

 




Δες και αυτό!