World of Wonder: Έρχονται Drag Kings και Drag Artists στο Rupaul’s Drag Race

06/10/2020

Οι παραγωγοί του Rupaul’s Drag Race, Fenton Bailey και Randy Barbato αποκάλυψαν ότι μελλοντικές σεζόν του πασίγνωστου show θα περιλαμβάνουν τρανς καλλιτέχνες, καθώς επίσης, και Drag Kings!

Στο παρελθόν ο Rupaul Charles έχει δεχτεί αρκετές κριτικές για τη μη συμπερίληψη ατόμων, πέρα από cis γκέι αντρών στο τηλεοπτικό του σόου. Παρόλα αυτά, οι ιδρυτές του World of Wonder, Bailey και Barbato, δήλωσαν έτοιμοι, το σόου να διευρύνει τους ορίζοντές του.

Φωτογραφία των Fenton Bailey (αριστερά) και του Randy Barbato (δεξιά) με τον Rupaul Charles (κέντρο) | Todd Williamson/Getty Images

Μέσα από μία συνέντευξή τους στο Digital Spy, ερωτήθηκαν αν έχουν σκεφτεί να “εντάξουν Drag Kings και τρανς ταλέντα σε μελλοντικές σεζόν του Drag Race” .

Ο Bailey απάντησε: “Ναι. Το συνεχές μάντρα μας είναι χάρη, μοναδικότητα, νεύρο και ταλέντο, κι αυτό δεν απορρίπτει κανένα άτομο” .

“Εννοώ προφανώς δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε μελλοντικά άτομα που θα συμμετέχουν. Οπότε μέχρι τότε, όλα θα αποκαλυφθούν” .

Ο Barbato πρόσθεσε: “Έχουν υπάρξει τρανς άτομα στο σόου. Είναι το χάρισμα, η μοναδικοτητα, το νεύρο και το ταλέντο, οπότε δε θα έπρεπε να είναι καμία μεγάλη είδηση” .

Η Peppermint ήταν η πρώτη Drag Queen που διαγωνίστηκε ως ανοιχτά τρανς στην σεζόν εννιά. Η Gia Gunn επίσης επέστρεψε για να διαγωνιστεί στην All Star 4 σεζόν μετά από το coming out της ως τρανς γυναίκα. Αρκετές επίσης Drag Queens που έχουν διαγωνιστεί στο παρελθόν στη γνωστή τηλεοπτική σειρά έχουν κάνει coming out ως τρανς.

Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε σύντομα Drag Artists πέρα από Drag Queens στις ερχόμενες σεζόν και πως το Rupaul’s Drag Race θα αγγαλιάσει και τις Hyper Queens, καθώς δε γίνεται κάποια αναφορά γι’αυτές.




Δες και αυτό!