Τραμπουκίζουν αμφιφυλόφιλο συμμαθητή τους στο σχολείο | Βίντεο

01/10/2020
τραμπουκίζουν αμφιφυλόφιλο

Ένα βίντεο έχει βγει στην επιφάνεια το οποίο απεικονίζει μαθητές ενός ιδιωτικού σχολείου στην Ιρλανδία να τραμπουκίζουν έναν bisexual συμμαθητή τους αποκαλώντας τον “π******α”

Στο βίντεο φαίνονται πάνω από 10 μαθητές σχολείου του Δουβλίνου να τραμπουκίζουν αμφιφυλόφιλο συμμαθητή τους, ο οποίος μόλις είχε κάνει coming out.

Οι ανήλικοι ακούγονται στο βίντεο να τραγουδάνε “γιατί είναι μια καλή π******α” ξανά και ξανά παραφράζοντας το γνωστό τραγούδι “For he is a jolly good fellow”, ενώ ένας από τους ανήλικους φοράει μια ΛΟΑΤΚΙ σημαία στους ώμους.

Στιγμιότυπο από το βίντεο

Σύμφωνα με το Dublin Live, οι μαθητές που τραγουδούν στο βίντεο δεν είναι φίλοι το αμφιφυλόφιλου αγοριού και δε γιόρταζαν το γεγονός ότι έκανε coming out ως αμφιφιλόφυλος, ανταυτού τον κοροϊδεύουν για την ταυτότητά του.

Ένας μαθητής του σχολείου, ο οποίος δε συμμετείχε στο βίντεο, μίλησε για το πόσο σοκαρισμένοι ήταν όταν είδαν το βίντεο, προσθέτοντας ότι το ζήτημα πρέπει να διευθετηθεί και ότι είναι απαράδεχτο να τραμπουκίζουν αμφιφυλόφιλο συμμαθητή τους.

“Τα άτομα πίσω από το βίντεο σε καμιά περίπτωση δεν είναι φίλοι του αγοριού που έκανε coming out” , δήλωσε.

“Όλο το σχολείο είναι σοκαρισμένο μ’ αυτό. Και πρέπει να γίνει κάτι για να αντιμετωπιστεί γρήγορα” .




Δες και αυτό!