Διακοπές για Ski στην Arosa – BOOK NOW

23/11/2011
από
antivirus magazine διαφήμιση

Δεν έχεις ακόμη κανονίσει διακοπές;

Σου έχουμε την τέλεια πρόταση! Μια εβδομάδα ή 4 μέρες στην Arosa στη διοργάνωση GaySkiWeek
8 – 14 Iανουαρίου 2012

 

 


Για μια εβδομάδα κάθε χρόνο έχει γίνει πια συνήθεια, gay άνδρες, κοπέλες και πολλοί φίλοι τους να βρίσκονται στην Arosa της Ελβετίας, στο καντόνιο του Graubunden για ένα από τα πιο γνωστά διεθνή gay events του χειμώνα.

Μια εβδομάδα με αγαπητούς στη ΛΟΑΤ κοινότητα καλλιτέχνες, διάσημους DJ από τα καλύτερα μαγαζιά της Ευρώπης , κοντσέρτο κλασικής μουσικής με διάσημους πιανίστες και πολλά άλλα events όπως η μοναδική και ταλαντούχα LaDiva Live από τις Βρυξέλλες καθώς και την υπέροχη Sandra Love, αλλά και single dinners για του εργένηδες της εβδομάδας, όπου μπορείτε να γνωρίσετε άνδρες και γυναίκες από διάφορα μέρη.

Οι συμμετέχοντες από την Ελβετία, τη Γαλλία, τις Η.Π.Α, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Ισπανία, την Ολλανδία, την Ελλάδα και πολλές άλλες χώρες, πέρασαν το 2011 τις ημέρες τους στις πίστες κάνοντας ski ή snowboard, ενώ αρκετοί άνδρες και αρκετές κοπέλες, επέλεξαν να κάνουν περιπάτους ή και shopping στα καταστήματα της Arosa.

Η διοργάνωση προσελκύει και αρκετές κοπέλες, οι οποίες ξεχωρίζουν στα χειμερινά σπόρ για το θάρρος τους, μιας και επιλέγουν δύσκολες πίστες. Όι κοπέλες της παρέας μας κάλεσαν σε ένα μοναδικό γεύμα μόνο για κοπέλες, όπου μπορούν να γνωριστούν και να μοιραστούν τη μοναδική εμπερία του Arosa Gay Ski Week.

Αν θέλεις να κλείσεις μόνος/η σου πήγαινε στο http://www.arosa-gayskiweek.com/en/ από όπου κλείνεις για τη συμμετοχή σου μέχρι και ξενοδοχείο! Αν πάλι θέλεις να είσαι μέρος ενός γκρούπ από Έλληνες επικονώνησε μαζί μας.

 

Σε καθε περίπτωση προτείνουμε την Arosa GaySkiWeek ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!

 

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!