Πρώην οικονόμος της Ellen Degeneres: “Απλά μισούσα τη ζωή μου”

09/09/2020

Νέες αποκαλύψεις βγήκαν στην επιφάνεια για την Ellen Degeneres. Αυτή την φορά άτομο που είχε δουλέψει στο παρελθόν στο σπίτι της, ως οικονόμος, μίλησε στην Daily Mail. Έκανε λόγο για κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στο προσωπικό που εργαζόταν εκεί, από την πλευρά της Ellen Degeneres.

Έδινε διαταγές και έστηνε παγίδες

Το άτομο, το οποίο επέλεξε να παραμείνει ανώνυμο, έκανε αναφορά για αυταρχική συμπεριφορά από την Ellen. Διαχειρίζονταν το προσωπικό λες και ήταν σε στρατόπεδο, δίνοντας συνέχεια διαταγές και βάζοντας “παγίδες” προκειμένου να επισημάνει λάθη. Ακόμη, η Ellen Degeneres, λέει η οικονόμος, ότι απολάμβανε να τους απολύει, όταν κάναν κάποιο λάθος.

“Πριν πάρω τη δουλειά, πολλά άτομα με είχα προειδοποιήσει να μην τη δεχτώ” , αποκάλυψε το άτομο. “Μου είπαν ότι πολύ συχνά έφευγαν άτομα. Με προειδοποίησαν να μείνω εκτός του ραντάρ της, όσο το δυνατόν πιο πολύ, αποφεύγοντας όσο το δυνατόν περισσότερο την οποιαδήποτε επαφή με την Ellen” .

Κάθε πρωί οι εργαζόμενοι στο σπίτι της Ellen λάμβαναν μια λίστα με όλα τα πράγματα που είχαν κάνει λάθος την προηγούμενη.

Τα παραπτώματα ονομάζονταν “παραβάσεις” και κυμαίνονταν από το ότι το φαγητό σερβιρίστηκε σε λάθος πιάτο, μέχρι το ότι ο καφές της δεν είχε αρκετό αφρό.

“Μπορεί να υπήρχαν 20 με 30 πράγματα κάθε μέρα. Μιλάμε για πολύ-πολύ μικρές λεπτομέρειες. Όπως ότι η αλατιέρα δεν ήταν στη θέση της, ή ότι ένα φως έμεινε ανοιχτό” , ανέφερε η πηγή.

Μια φορά η Ellen, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, μάλωσε έναν μάγειρα, επειδή χρησιμοποίησε το μπάνιο των επισκεπτών και όχι την τουαλέτα, που είναι για το προσωπικό. Μια άλλη φορά, νευρίασε επειδή μια υπηρέτρια πέταξε ένα σκουπίδι καταλάθος στον κάδο που προορίζονταν για την ανακύκλωση.

“Σου συμπεριφερόταν λες και ήσουν ένα τίποτα” 

https://avmag.gr/120798/apisteytes-istories-gia-tin-ellen-degeneres-apo-pithanoys-proin-ypalliloys-tis/

Το άτομο συνέχισε λέγοντας ότι όσο το προσωπικό βελτιώνονταν με τις παρατηρήσεις και τα άτομα γίνονταν καλύτερα στη δουλειά τους, η Ellen άρχιζε να τους στήνει παγίδες προκειμένου να κάνουν κάτι λάθος, έτσι ώστε να έχει λόγο να τα τιμωρήσει.

“Άρχισε να αφήνει σπίρτα τριγύρω στο σπίτι, πίσω από ντουλάπια, μαξιλάρια ή βιβλία για να δει αν το προσωπικό καθάριζε και μετακινούσε πράγματα. Μια μέρα το προσωπικό βρήκε 8 από αυτά, όλα σε περίεργα μέρη. Το υπόλοιπο της ημέρας το προσωπικό έψαχνε τρομαγμένο στο σπίτι για να τα βρει όλα πριν γυρίσει η Ellen σπίτι και απολύσει κάποιο άτομο” .

Επίσης, απολάμβανε να φωνάζει σε κάποιο άτομο μέχρι να αρχίσει να κλαίει.

“Θα σε βασάνιζε. Κι εσύ θα έπρεπε να κάτσεις εκεί και να τα ακούς όλα αυτά, επειδή σε πλήρωναν. Θυμάμαι να γυρίζω σπίτι μου μερικές φορές και να σκέφτομαι ότι απλά μισούσα τη ζωή μου” .

Σύμφωνα με το άτομο αυτό, δε μπορεί να θυμηθεί κάποια/ον που να έμεινε στη δουλειά για περισσότερο από μερικές εβδομάδες. Μερικά άτομα δεν έβγαζαν ούτε καν μια βάρδια.

“Υπήρχαν αρκετά άτομα τα οποία προσλήφθηκαν, απολύθηκαν, και ξαναπροσλήφθηκαν. Έχω ακούσει για έναν manager, ο οποίος έπιασε δουλεία μια πολύ δύσκολη μέρα και απολύθηκε μέσα στις δύο πρώτες ώρες.” 

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο τα άτομα που δούλευαν στο σπίτι ως βοηθητικό προσωπικό, που υπέφεραν από τη συμπεριφορά της Ellen. Άτομα που κάναν επισκευές, άτομα ασφάλειας και εργολάβοι ήταν αντιμέτωποι με την κακή συμπεριφορά της Ellen.

“Μια από τις κορυφαίες εταιρίες security στο Hollywood τερμάτισε το συμβόλαιο μαζί της. Μερικές από τις κριτικές που άκουσα ήταν ότι δεν της άρεσε ο τρόπος που περπατούσαν μερικά άτομα. Δεν αστειεύομαι, κυριολεκτικά δεν της άρεσε το πώς περπατούσαν. Επίσης, -δεν της άρεσε- το πώς άνοιγαν και έκλειναν τις πόρτες” .

Απολύθηκε από την Ellen

Όπως τα περισσότερα άτομα, το άτομο που μίλησε στην Daily Mail, απολύθηκε από την Ellen μετά από μερικούς μήνες δουλειάς εκεί. Μέχρι τότε ήταν από τα λίγα άτομα του προσωπικού που δούλευαν για αρκετό καιρό στην Ellen.

“Το ανέχεσαι, γιατί το να παραιτηθείς φαίνεται κακό για το βιογραφικό σου, αλλά όλοι στο Hollywood γνωρίζουν τι συμβαίνει εκεί. Μου έλειψαν τα λεφτά, αλλά ένιωσα μια ανακούφιση ότι δε θα έπρεπε να επιστρέψω ποτέ ξανά εκεί” .

“Η Ellen ήταν το χειρότερο άτομο που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Απολαμβάνει να απολύει ανθρώπους” .

“Πιστεύω, ότι η πραγματική προσωπικότητα του ανθρώπου βγαίνει στο σπίτι. Οπότε, σχετικά με ότι λέγεται γι’ αυτήν στη δουλειά της, μπορείτε να φανταστείτε πόσο πιο απαίσια είναι στο σπίτι. Όταν αφήνει τις άμυνές της” .

https://avmag.gr/126936/quot-sas-zito-syggnomi-quot-i-ellen-degeneres-apanta-gia-proti-fora-stis-kataggelies-ton-ypallilon-tis/




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!