Kacey Musgraves: Η ψήφος στον Trump είναι “αντι-ΛΟΑΤΚΙ+ πράξη βίας”

04/09/2020
από
Kacey Musgraves
Kacey Musgraves

Η Kacey Musgraves χρησιμοποιεί τη φωνή της για να προειδοποιήσει για τους κινδύνους που έχει προκαλέσει ο Trump προς την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

Kacey Musgraves
Kacey Musgraves

Η Kacey Musgraves μοιράστηκε μια εικόνα στο Twitter με την ακόλουθη λεζάντα:

“Αν αγαπάτε ένα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομο και σκοπεύετε να ψηφίσετε τον Donald Trump τον Νοέμβριο, αυτή είναι μια πράξη βίας εναντίον του.” 

“Για κάθε ένα άτομο από αυτά, αλλά απλά να ξέρετε τι σημαίνει η ψήφος σας” , έγραψε η 32χρονη  Musgraves.

Η κυβέρνηση προσπάθησε να αλλάξει  την ιστορία

Η υπουργός Τύπου του Λευκού Οίκου, Kayleigh McEnany, δήλωσε τον Ιούλιο ότι ο Πρόεδρος Trump έχει «ένα υπέροχο ρεκόρ» σε ΛΟΑΤΚΙ+ θέματα. Τη Δευτέρα, επανέλαβε το ψέμα, επικαλούμενη μέτρα, όπως μια παγκόσμια εκστρατεία για την αποποινικοποίηση της ομοφυλοφιλίας και τη μείωση της περιόδου αποχής για τους ομοφυλόφιλους και τους δότες αίματος, από έξι μήνες σε τρεις, ως υποτιθέμενη απόδειξη της συμμαχίας της.

Η Sarah Kate Ellis, διευθύνουσα Σύμβουλος της GLAAD, ήταν μεταξύ των ηγέτιδων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, που κατηγόρησαν τη McEnany. Κατήγγειλε τα σημεία της ομιλίας της, που δεν είναι ακριβή, αλλά και το σύνολο, που αγνοεί το μεγαλύτερο μοτίβο βλάβης.

«Θα συνεχίσουμε να φωνάζουμε την αλήθεια σχετικά με τις επιθέσεις της διοίκησης εναντίον της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Με τη ρητορική και την πολιτική μίσους της. Θα συνεχίσουμε να το χαρακτηρίζουμε αυτό: Αβυσσαλέο. Θα συνεχίσουμε να αναρωτιόμαστε, γιατί η McEnany πιστεύει ότι είναι ένα ρεκόρ, για το οποίο πρέπει να είμαστε περήφανοι.” 

Trump Accountability

Το πρόγραμμα “Trump Accountability” της GLAAD έχει καταγράψει περί τις 180 επιθέσεις του Trump προς την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα. (Για να δείτε όλες τις επιθέσεις κάνε κλικ εδώ).




Δες και αυτό!