Έτοιμες για το TOP 10 του Billboard οι Santana και Mercedes από το Glee

20/11/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Το τελευταίο επεισόδιο του Glee, με τίτλο Mash off, μας επιφύλασσε ένα από τα πιο δημοφιλή -όπως φαίνεται- κομμάτια που έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα στις τρεις σαιζόν της σειράς.

Είναι το Rumor Has It/Someone Like You, και τα δυο κομμάτια της Adele, τα οποία τραγούδησαν οι Santana και Mercedes (Naya Rivera και Amber Riley).

Σύμφωνα λοιπόν με το Billboard, το “Rumor Has It/Someone Like” You πάει τόσο καλά σε ψηφιακές πωλήσεις αυτή την εβδομάδα που αναμένεται να πλασαριστεί ιδιαίτερα ψηλά στο επόμενο TOP 100 του Billboard.

Μέχρι σήμερα το κομμάτι με τις μεγαλύτερες πωλήσεις για το καστ του Glee είναι το Teenage Dream με 214.000 downloads, το οποίο κατάφερε να φτάσει στο Νο 8 του Billboard, στις 27 Νοεμβρίου του 2010.

Αν πιάσει την δεκάδα, όπως αναμένεται, το “Rumor/Someone” θα είναι μόλις το τέταρτο τραγούδι της σειράς που θα το καταφέρει.

Στις τρεις σαιζόν που προβάλλεται η σειρά στην αμερικάνικη TV, τα τραγούδια του Glee έχουν το ρεκόρ με τις περισσότερες εμφανίσεις στα charts του Billboard (146 τραγούδια συνολικά). 46 από αυτά έχουν πλασαριστεί στο TOP 40.

Όσο για το video του “Rumor/Someone” στο YouTube, πλησιάζει τα 6.500.000 εκατομμύρια hits, μόνο στο επίσημο κανάλι του Glee, στο Vevo!!




Δες και αυτό!