Τρίο – Από τον Τομ Τίκβερ

20/11/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Ένα ιδιόμορφο Τρίο αφηγείται ο Τομ Τίκβερ στην ομώνυμη κινηματογραφική ταινία που έκανε πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη.

Πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι λίγο μετά τα 40, η Χάνα και ο Σιμόν. Ένα ζευγάρι που η συμβίωση τους, έχει γίνει ρουτίνα.

Η καθημερινότητα τους θα αλλάξει, όταν στην ζωή τους μπει ο Άνταμ. Χωρίς να το γνωρίζουν μεταξύ τους, ο καθένας θα ξεκινήσει μαζί του μια κρυφή ερωτική σχέση.

Κι εκεί ξεκινούν τα πραγματικά μπερδέματα, ειδικά όταν οι δυο κρυφές σχέσεις βγουν στην επιφάνεια.

Το αν η ιστορία θα έχει happy end, αν τελικά οι τρεις πρωταγωνιστές θα βρουν τον τρόπο να ξεπεράσουν το “σοκ” της ασυνήθιστης τριπλέτας τους, θα σας αφήσουμε να το αποκαλύψετε μόνοι σας.

Το Τρίο πάντως δεν θα σας απογοητεύσει, όπως και οι ερμηνείες των ηθοποιών, ειδικά της Σόφι Ρόις (Χάνα), η οποία και κέρδισε βραβείο ερμηνείας στα γερμανικά κινηματογραφικά βραβεία.

Αν σας θυμίζει κάτι το όνομα του σκηνοθέτη της ταινίας, Τομ Τίκβερ, είναι γιατί μας έχει δώσει στο παρελθόν μια από τις πιο ευχάριστες στιγμές του ευρωπαϊκού σινεμά, την δεκαετία του ’90, το σπιντάτο Τρέξε Λόλα Τρέξε (Run Lola Run).

Είναι επίσης ο σκηνοθέτης της κινηματογραφικής μεταφοράς του διάσημου βιβλίου, “Το Άρωμα” όπως και της ταινίας “The International” που είδαμε στις αίθουσες πριν δυο χρόνια.

Το Τρίο έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας, ενώ προβλήθηκε πέρυσι και στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.




Δες και αυτό!