Τα highlights από τη δημοπρασία της συλλογής της Elizabeth Taylor

20/11/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Κινηματογραφικός αστέρας, ακτιβίστρια, fashion icon.

Η κληρονομία της Elizabeth Taylor θα τιμηθεί σε μια σειρά ορόσημων γεγονότων, εκθέσεων και δημοπρασιών από τον οίκο Christie’s.

Εδώ, δείτε μερικών από τα κυριότερα εκθέματα από τη θρυλική συλλογή της Elizabeth Taylor όπως κοσμήματα, ρούχα, αντικείμενα διακοσμητικής τέχνης, έργα τέχνης και αναμνηστικά.

Η σειρά δημοπρασιών της συλλογής προσωπικών αντικειμένων της Elizabeth Taylor θα ξεκινήσει στις 13 Δεκεμβρίου 2011 στη Νέα Υόρκη .

Στο βίντεο το οποίο ακολουθεί μπορείτε να δείτε μερικά από τα highlights της δημοπρασίας.( Πηγή CHRISTIE’S )


 

Σχετικά άρθρα στην ιστοσελίδα μας

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!