Ποιος είναι ο μυστηριώδης άντρας που φιλιέται με το Sam Smith;

28/08/2020
από
Sam Smith
Sam Smith

Ο φακός των παπαράτσι “συνέλαβε” την Τρίτη το Sam Smith σε μια προσωπική στιγμή, να ανταλλάσσει ένα καυτό φιλί με νεαρό άντρα.

O άντρας αναγνωρίστηκε ως ο Francois Rocci, έμπορος και σχεδιαστής επίπλων, γεννημένος στην Γαλλία, με έδρα το Λονδίνο.

Τα δύο άτομα περπατούσαν μαζί στους δρόμους του Λονδίνου. Αργότερα, αντάλλαξαν ένα φιλί σε μια μπυραρία.

Μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμα το πώς γνωρίστηκαν μεταξύ τους, αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι τον Απρίλιο, το Sam Smith είχε μοιραστεί, ότι είχε ανάμεικτα συναισθήματα, που ήταν single εν μέσω την πανδημίας.

Το Sam Smith έκανε coming-out ως non binary και genderqueer άτομο σε μια συνέντευξη με την ηθοποιό Jameela Jamil το 2019. Coming out ως γκέι άτομο, είχε κάνει στην ηλικία των 10 ετών.

Έχοντας κερδίσει ένα βραβείο Όσκαρ, και Γκράμι με το Dancing with a Stranger, έχει μιλήσει και παλαιότερα σχετικά με το φύλο, λέγοντας ήδη από το 2017, ότι θα μπορούσε “να νιώθει τόσο γυναίκα όσο άνδρας” .

“Είσαι μια ανάμειξη όλων αυτών των διαφορετικών πραγμάτων. Είσαι η δική σου ιδιαίτερη δημιουργία” , είχε πει, “Έτσι το αντιλαμβάνομαι. Δεν είμαι άνδρας ούτε γυναίκα. Νομίζω ότι επιπλέω κάπου ανάμεσα- κάπου στο φάσμα.”

Το Smith είχε πει ακόμη ότι το απασχολούν ζητήματα φύλου καθ΄όλη τη διάρκεια της ζωής του, και στην ηλικία των 16 σταμάτησε να φοράει ανδρικά ρούχα στο σχολείο. Φορούσε κολάν, γούνα και μακιγιάζ.

“Πιστεύω ότι οι άνθρωποι θεωρούν την αυτοεκτίμηση προορισμό. Είναι εξάσκηση.” 

Ο Sam Smith θέλει οικογένεια και παιδιά στα τριάντα του




Δες και αυτό!