Ανοιχτή συνέλευση για την επικείμενη δίκη της δολοφονίας του Ζακ

25/08/2020
από
Ζακ, κάλεσμα, Ανοιχτή συνέλευση οργάνωσης δράσης
Ανοιχτή συνέλευση οργάνωσης δράσης για την επικείμενη δίκη για τον Ζακ
Κάλεσμα σε ανοιχτή συνέλευση οργάνωσης δράσης , διαβάζουμε στο Justice For Zak/Zackie, ότι πραγματοποιείται για τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, σχετικά με την επικείμενη δίκη για τη δολογονία του Ζακ, και τα δύο χρόνια από τον θάνατό του.
Η ανοιχτή συνέλευση οργάνωσης δράσης απευθύνεται σε ατομικότητες και συλλογικότητες του ΛΟΑΤΚΙ+, φεμινιστικού, αντιφασιστικού κινήματος.
Το κάλεσμα
Στις 21 Σεπτεμβρίου συμπληρώνονται δύο χρόνια από τη βάναυση δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, της Zackie Oh στην οδό Γλάδστωνος από ιδιοκτήτες και αστυνομικούς. Ένα μήνα αργότερα, στις 21 Οκτωβρίου, έχει οριστεί με μεγάλη καθυστέρηση και πρωτοφανείς κωλυσιεργίες η δίκη για τη δολοφονία.
Όπως κάνουμε αυτά τα δύο χρόνια που κύλησαν με πόνο, θυμό και αγώνα, έτσι και τώρα, θέλουμε να πορευτούμε σ’ αυτές τις δύο κρίσιμες ημερομηνίες με όρους συλλογικής διεκδίκησης για τη μνήμη του φίλου μας, για την απονομή δικαιοσύνης, για την καθημερινή μάχη ενάντια στο φασισμό, το ρατσισμό, το σεξισμό, την ομοφοβία και την τρανσφοβία.
Γι’ αυτό το λόγο υπάρχει κάλεσμα σε ατομικότητες και συλλογικότητες του ΛΟΑΤΚΙ+, φεμινιστικού, αντιφασιστικού κινήματος σε ανοιχτή συνέλευση προκειμένου να συζητήσουμε και να οργανώσουμε όλα μαζί τις δράσεις μας.
Δευτέρα 31 Αυγούστου, στις 19:30, στο χώρο του Σκοπευτηρίου στην Καισαριανή.

https://www.facebook.com/justice4ZakZackie/posts/901425257050488

INFO

Ανοιχτή συνέλευση οργάνωσης δράσης
Δευτέρα 31 Αυγούστου
Ώρα: 19:30
Σκοπευτηρίο Καισαριανής
Ερυθρού Σταυρού 51α
Καισαριανή, 161 21




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!