Η 15χρονη κόρη της Kellyanne Conway τα βάζει με τους γονείς της και με τον Trump

24/08/2020
από
Kellyanne Conway, Trump
Η 15χρονη κόρη της Kellyanne Conway τα βάζει με τους γονείς της και με τον Trump

Εδώ και αρκετό καιρό η 15χρονη κόρη της Kellyanne Conway, Claudia, τα έχει βάλει με τη μητέρα της, έμπιστη σύμβουλος του Donald Trump, όπως επίσης και με τον ίδιο τον Πρόεδρο. Σύμφωνα με τα μέσα, η κατάσταση έχει ξεφύγει και η ίδια ξεκινάει διαδικασίες χειραφέτησης από τους γονείς της.

Φωτογραφία της Claudia Conway

Η όλη ιστορία ξεκίνησε, όταν η κόρη της Kellyanne Conway, μέσα από τα social media της, άρχισε να ασκεί κριτική στη μητέρα της, και τον Πρόεδρο των Ηνωμένων πολιτειών. Η ίδια, σε αντίθεση με τη μητέρα της, δηλώνει δημόσια υποστηρίκτρια του κινήματος Black Lives Matter, των ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιωμάτων, όπως, επίσης, και μεγάλη οπαδός της Alexandria Ocasio-Cortez. Η ίδια έχει δηλώσει στο Insider ότι είναι “υπέρ της κοινωνικής δικαιοσύνης” και “θέλει να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα της για να μοιράζει αγάπη” .

“Η οικογένειά μου είναι μια πολιτική οικογένεια. Μεγάλωσα σε μια πάρα πολύ συντηρητική οικογένεια, οπότε είχα εκτεθεί σ’ αυτές τις αντιλήψεις για αρκετό καιρό. Αποφάσισα να ενημερωθώ και να σκέφτομαι για τον εαυτό μου” .

Όπως καταλαβαίνετε, όλο αυτό είχε ταράξει την οικογένεια της Kellyanne Conway με την ίδια και τον σύζυγό της να αποφασίζουν και να κλείσουν τα κοινωνικά δίκτυα της κόρης τους μέσα στο καλοκαίρι. Τέλη Ιουλίου, όμως, η Claudia επέστρεψε και συνέχιζε να ασκεί κριτική στην οικογένειά της, και στην κυβέρνηση Trump.

Μετά την τελευταία συμμετοχή της μητέρα της στο Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων, η Claudia τράβηξε την κόκκινη της γραμμή, δηλώνοντας στο twitter, ότι ξεκινάει διαδικασίες χειραφέτησης από τους γονείς της.

“Είμαι συντετριμμένη, που η μητέρα μου μιλάει στο RNC. Συντετριμμένη, πέρα από κάθε μέτρο σύγκρισης.”

“Επίσημα προχωράω τις διαδικασίες χειραφέτησης. Προσδεθείτε, γιατί αυτό θα είναι αρκετά δημόσιο, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, δυστυχώς. Καλωσορίσατε στη ζωή μου.” 

“Η δουλειά της μητέρα μου μου έχει καταστρέψει την ζωή, ξεκινώντας με αυτό. Με θλίβει που συνεχίζει σε αυτό το μονοπάτι, μετά από τόσα χρόνια, βλέποντας τα παιδιά της να υποφέρουν. Εγωιστικό. Όλα γίνονται για το χρήμα και τη δόξα κυρίες και κύριοι.” 

Δύο μέρες; μετά, η έμπιστη του Donald Trump, Kellyanne Conway, έβγαλε δημόσια δήλωση ότι στο τέλος του μήνα παραιτείται, προκειμένου να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά της.




Δες και αυτό!